STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Φουστέρ: "Θέλουμε μεγαλύτερη διαφορά"

Φουστέρ: "Θέλουμε μεγαλύτερη διαφορά"
INTIME SPORTS

Ο Νταβίδ Φουστέρ δήλωσε ότι είναι τιμή του να παίρνει το βραβείο του MVP για δεύτερη φορά και τόνισε παράλληλα την... όρεξη του να αυξήσει τη διαφορά περισσότερο η ομάδα του από τον δεύτερο.

Ο σκόρερ του πρώτου γκολ του Ολυμπιακού κόντρα στον Ηρακλή και συνάμα MVP του αγώνα, Νταβίδ Φουστέρ, τόνισε πως αισθάνεται υπερήφανος για την βράβευσή του, ενώ είπε πως στόχος είναι να αυξηθεί η διαφορά από τον Παναθηναϊκό.

Συγκεκριμένα δήλωσε:

"Μεγάλη τιμή και υπερηφάνεια για μένα που παραλαμβάνω τον τίτλο του MVP για δεύτερη φορά. Ξεκινήσαμε καλά τον δεύτερο γύρο, τα πάντα εξαρτώνται από εμάς, είμαστε χαρούμενοι για την πρώτη θέση και κοιτάμε παιχνίδι με το παιχνίδι μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Η διαφορά μας είναι στους πέντε βαθμούς, αλλά θέλουμε να την αυξήσουμε".

Ποτουρίδης: "Δεν ακούμπησα τον Σολτάνι"

" Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι αλλά καταφέραμε να κερδίσουμε. Είναι σημαντικό αυτό το τρίποντο, συνεχίζω να δουλεύω σε προπονήσεις και αγώνες για να καθιερωθώ στον Ολυμπιακό. Δεν ακούμπησα ούτε με τα πόδια και τα χέρια τον Σολτάνι. Θα το δούμε εξάλλου και στην τηλεόραση".

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ