STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Φορολογικός έλεγχος στις ΠΑΕ

Φορολογικός έλεγχος στις ΠΑΕ
Κοντονής INTIME SPORTS

Δέσμευση της γ.γ. δημοσίων εσόδων, Αικατερίνης Σαββαϊδου, ότι οι ΔΟΥ θα πάρουν κωδικούς για φορολογικούς ελέγχους στο πλαίσιο της λειτουργίας του ηλεκτρονικού εισιτηρίου.

Στο στόχαστρο της εφορίας θα βρεθούν σύντομα οι ΠΑΕ όπως προκύπτει από την σύσκεψη που έγινε το μεσημέρι της Δευτέρας (28/9) στο υφυπουργείο Αθλητισμού για το ηλεκτρονικό εισιτήριο και τα προβλήματα που υπάρχουν στην λειτουργία του.

Στην σύσκεψη συμφωνήθηκε να συνδεθεί η ταυτοποίηση των εισιτηρίων με την ηλεκτρονική εφαρμογή του ΗΔΙΚΑ (Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση Κοινωνικής Ασφάλισης) και η γενική γραμματέας δημοσίων εσόδων Αικατερίνη Σαββαΐδου δεσμεύθηκε ότι θα ενημερωθούν άμεσα οι ΔΟΥ όλης της χώρας προκειμένου να τους δοθούν κωδικοί για να μπορούν να προχωρήσουν σε φορολογικούς ελέγχους.

Το παρών στην συνάντηση εκτός από τον υφυπουργό Αθλητισμού Σταύρο Κοντονή και τον ΓΓΑ Ιούλιο Συναδινό έδωσαν όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς (Υπουργείο Οικονομικών, Διεύθυνση Άμεσης Φορολογίας, Υπουργείο Δικαιοσύνης, Αρχηγείο Ελληνικής Αστυνομίας, Superleague, EΣΑΚΕ, Space Hellas, Viva Service, Ticket Hour) καθώς και εκπρόσωποι των ΠΑΕ Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, Ατρόμητος, Αστέρας Τρίπολης.

Για το ηλεκτρονικό εισιτήριο "έγινε διεξοδική συζήτηση, κατά τη διάρκεια της οποίας αποσαφηνίστηκαν απορίες αλλά και δόθηκαν κατευθύνσεις για την εύρυθμη λειτουργία του συστήματος, όπως ακριβώς ορίζει ο αθλητικός νόμος".

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ