STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Φινλανδός διαιτητής σφυρίζει το ΠΑΟΚ - ΑΕΚ!

ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΑΕΚ - ΡΙΕΚΑ / EUROPA LEAGUE / AEK - RIJEKA / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΑΕΚ - ΡΙΕΚΑ / EUROPA LEAGUE / AEK - RIJEKA / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ξένο διαιτητή επέλεξε η ΚΕΔ για το πρώτο μεγάλο ντέρμπι της σεζόν, ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ στην Τούμπα (23/9, 20:30) για την 4η αγωνιστική της Super League και πρόκειται για τον Φινλανδό, Ματίας Γκεστράνιους.

Διαιτητή από την πρώτη κατηγορία της UEFA επέλεξε η ΚΕΔ για το ντέρμπι ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ στην Τούμπα (23/9, 20:30) για την 4η αγωνιστική της Super League και πρόκειται για τον Φινλανδό, Ματίας Γκεστράνιους.

Στη μάχη των Δικεφάλων, θα έχει βοηθούς τους συμπατριώτες του, Μίκο Αλκάρε, Ρίκου Βιρεαουβούρι, τέταρτος ορίστηκε ο Θανάσης Τζήλος, ενώ παρατηρητής τους θα είναι ο εκ των μελών της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας, Φερνάντο Μάριν.

ΤΑ ΜΑΤΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΦΥΡΙΞΕΙ

O 40χρονος είναι διεθνής από το 2011 κι έχει διευθύνει πολλά ματς του Europa League. Ήταν διαιτητής στο περσινό 2-2 με τη Ριέκα, όσο και στο μεγάλο διπλό του ΠΑΟΚ στο Ντόρτμουντ (0-1, σκόρερ ο Μακ), αλλά και στο 6-1 με τη Ντινάμο Μινσκ την σεζόν 2014-15. Πριν δύο χρόνια, είχε σφυρίξει το Άλκμααρ - ΠΑΣ Γιάννινα 1-0.

Εξάλλου, την αναμέτρηση του Πανιωνίου με τον Ολυμπιακό (24/9, 19:30) στη Νέα Σμύρνη θα διευθύνει ο Μανώλης Σκουλάς, ενώ το παιχνίδι Παναθηναϊκός - Λεβαδειακός στο ΟΑΚΑ (23/9, 19:00) ο Γιώργος Τζοβάρας.

ΞΕΝΟΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΔΥΟ ΝΤΕΡΜΠΙ

Το ίδιο αναμένεται να συμβεί και στα δύο επόμενα διαδοχικά ντέρμπι του πρωταθλήματος, δηλαδή το Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ (5η αγωνιστική) και το ΑΕΚ - Ολυμπιακός (6η αγωνιστική). Αντιθέτως, στο Αρης - ΠΑΟΚ της 7ης αγωνιστικής και στα ματς του Παναθηναϊκού με τους τρεις εφετινούς διεκδικητές του τίτλου αναμένεται να οριστούν Έλληνες διαιτητές, όπως και στο ματς Κυπέλλου ΠΑΟΚ – Άρης της επόμενης εβδομάδας, το οποίο προέκυψε από τη σημερινή κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Αναλυτικά οι ορισμοί:

Σάββατο (22/9)

Αστέρας - Απόλλων Σμύρνης: Σέζος (βοηθοί οι Σάββας, Δημόπουλος, 4ος ο Κουμπαράκης)

Ατρόμητος - ΑΕΛ: Βρέσκος (βοηθοί οι Ευθυμιάδης, Κωσταράς, 4ος ο Λάμπρου)

ΠΑΣ Γιάννινα - Άρης: Γρατσάνης (βοηθοί οι Κολοσιώνης, Καλαμπόκης, 4ος ο Ευαγγέλου)

Κυριακή (23/9)

Ξάνθη - ΟΦΗ: Παπαπέτρου (βοηθοί οι Κουρομπύλια, Ακρίβος, 4ος ο Φωτιάδης)

Παναθηναϊκός - Λεβαδειακός: Τζοβάρας (βοηθοί οι Κωνσταντόπουλος, Μπούξμπαουμ, 4ος ο Τσαμούρης)

ΠΑΟΚ - ΑΕΚ: Γκεστράνιους (βοηθοί οι Αλκάρε, Βιρεαβουόρι, 4ος ο Τζήλος)

Δευτέρα (24/9)

Παναιτωλικός - Λαμία: Μανούχος (βοηθοί οι Πετρόπουλος, Τριανταφύλλο, 4ος ο Κοτσάνης)

Πανιώνιος - Ολυμπιακός: Σκουλάς (βοηθοί οι Σπυρόπουλος, Κωνσταντίνος, 4ος ο Τάσης)

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ