ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Φιλικό Κ-16: Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 1-0

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ Κ-15 / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΟΚ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ Κ-15 / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΟΚ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Παναθηναϊκός Κ16 αντιμετώπισε σε φιλικό στο "Γ. Καλαφάτης" τον Ολυμπιακό και επικράτησε με 1-0 με τις δυο ομάδες να προετοιμάζονται για την έναρξη του πρωταθλήματος που θα μετέχουν τη φετινή σεζόν.

Το πρώτο "αιώνιο" ντέρμπι της φετινής σεζόν σε οποιοδήποτε άθλημα διεξήχθη το Σάββατο το μεσημέρι, έστω και σε φιλικό επίπεδο, και είχε νικητή τον Παναθηναϊκό.

Συγκεκριμένα η ομάδα Κ16 του τριφυλλιού υποδέχθηκε την αντίστοιχη του Ολυμπιακού στο "Γ. Καλαφάτης" με τις δυο ομάδες να προετοιμάζονται ενόψει του πρωταθλήματος που θα μετέχουν τη φετινή σεζόν καθώς στη δική τους ηλικιακή κατηγορία δεν υπάρχει διοργάνωση της Super League.

Οι πράσινοι του Άγγελου Χαντζόπουλου έδειξαν να βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση καθώς μια εβδομάδα μετά τη φιλική επικράτηση τους επί της ΑΕΚ με 3-2 εκτός έδρας κέρδισαν και τον Ολυμπιακό με 1-0.

Σκόρερ της αναμέτρησης ήταν ο Κρυπαράκος ο οποίος με σουτ νίκησε τον Γραμματικάκη και έδωσε τη νίκη στο τριφύλλι.

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ Κ-15 /  ΠΑΟ -  ΟΣΦΠ.  ( Eurokinissi Sports - ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ Κ-15 / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ. ( Eurokinissi Sports - ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ) EUROKINISSI SPORTS

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Άγγελος Χαντζόπουλος): Αυγερινός Γ., Πορφυρόπουλος, Παυλακάκης, Καρνέσης, Γωγουβίτης, Κωστόπουλος, Λεάντρο, Κρυπαράκος, Δημοσθενιάδης, Τζαβίδας, Τσοντάκης. Έπαιξαν και οι: Ζούγρας, Αρσενίου, Αυγερινός Θ., Ζαφείρης, Πουλιάνος, Μακροδυμήτρης, Μπάκος.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Δημήτρης Μαυρογενίδης): Γραμματικάκης, Φρέρης, Κατσογιάννης, Διγήνης, Μπονέλι, Παπακωνσταντίνου, Ντόη, Λιάτσος, Συρμής, Λιοφάγος, Κίτσιος. Έπαιξαν και οι Ρόκου, Τσιουρής, Δούμας, Γαρμπής, Κασέμι, Μαρίνης, Πάστρας, Καραπαναγιωτίδης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ