STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Φιλικό "διπλό" του Πανιωνίου στο Φάληρο

ΦΙΛΙΚΟ / ΟΣΦΠ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΦΙΛΙΚΟ / ΟΣΦΠ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ευκαιρίες σε παίκτες με λίγο χρόνο συμμετοχής έδωσε ο Όσκαρ Γκαρθία στο κεκλεισμένων των θυρών φιλικό με τον Πανιώνιο στο "Γ. Καραϊσκάκης", που κρίθηκε υπέρ των "κυανέρυθρων" με γκολ του Μασούρα.

Την ήττα με σκορ 0-1 γνώρισε ο Ολυμπιακός από τον Πανιώνιο, σε φιλική αναμέτρηση στο άδειο Καραϊσκάκη (χωρίς κόσμο και δημοσιογράφους), το μεσημέρι του Σαββάτου (17/3).

Σκόρερ των "κυανέρυθρων" ο Μασούρας στο 65ολεπτό. Ο Όσκαρ Γκαρθία είχε τη δυνατότητα να κάνει αρκετές αλλαγές, δίνοντας ευκαιρίες σε παιδιά που δεν είχαν πολύ χρόνο συμμετοχής.

Χρησιμοποιήθηκαν με λίγα λόγια οι Ίγκορ, Ανδρούτσος, Σεμπά, Χουτεσιώτης, Βέργος και Ίβουσιτς. Από την άλλη, Μιραλάς, Μποτία, Ένχελς, Κούτρης, Προτό, Ανσαριφάρντ και Ταχτσίδης παρακολούθησαν το ματς με πολιτικά.

Ο Ισπανός τεχνικός παρέταξε τον Ολυμπιακό με διάταξη 4-2-3-1 και τους Χουτεσιώτη, Ίγκορ, Σισέ, Νικολάου, Χατζισαφί, Ζιλέ, Μαρτίνς, Οτζίτζα, Ανδρούτσο, Σεμπά και Τζούρτζεβιτς στο βασικό σχήμα.

Ο Μιχάλης Γρηγορίου προτίμησε ένα 4-4-1-1 για τον Πανιώνιο, με τους Μπαντή, Παπαγεωργίου, Μπανανά, Σταυρόπουλο, Σαραμαντά, Κόρμπο, Πινιώτη, Σπιριντόνοβιτς, Λάμπρου, Σαββίδη και Μασούρα στην ενδεκάδα.

Ένα καλό σουτ του Ζιλέ, το χαμένο τετ-α-τετ του Τζούρτζεβιτς και ένα σουτ του Ανδρούτσου ήταν οι στιγμές που απείλησε ο Ολυμπιακός στο πρώτο ημίχρονο, ενώ οι "κυανέρυθροι" ανησύχησαν τους αντιπάλους τους με τον Βουκελάτο και τον Μασούρα.

Στο δεύτερο ημίχρονο ήρθαν και οι αλλαγές για τους δύο προπονητές, με τον Μασούρα να σκοράρει, τον Μάριν να χάνει σπουδαία ευκαιρία για να ισοφαρίσει και τον Πανιώνιο να παίρνει το φιλικό "διπλό" στο Φάληρο.

ΦΙΛΙΚΟ / ΟΣΦΠ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΦΙΛΙΚΟ / ΟΣΦΠ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Οι συνθέσεις των ομάδων

Ολυμπιακός (Όσκαρ Γκαρθία): Χουτεσιώτης, Ίγκορ, Σισέ, Νικολάου, Χατζισαφί, Ζιλέ, Μαρτίνς, Οτζίτζα, Ανδρούτσος, Σεμπά, Τζούρτζεβιτς.

Στο ματς αγωνίστηκαν και οι Ίβουσιτς, Ελαμπντελαουί, Πάρντο, Μάριν, Βέργος, Ρομαό.

Πανιώνιος (Μιχάλης Γρηγορίου): Μπαντής, Παπαγεωργίου, Μπανανά, Σταυρόπουλος, Σαραμαντάς, Κόρμπος, Πινιώτης, Σπιριντόνοβιτς, Λάμπρου, Σαββίδης, Μασούρας.

Στο ματς αγωνίστηκαν και οι Βουκελάτος, Μακρύλλος, Γκιοατά, Αστράς, Οικονομίδης, Νόβακ.

Photo credits: eurokinissi

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ