STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Φιλική νίκη ΠΑΣ Γιάννινα επί της ΑΕΛ

SUPERLEAGUE / ΚΕΡΚΥΡΑ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΚΑΤΑΠΟΔΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΚΕΡΚΥΡΑ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΚΑΤΑΠΟΔΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο ΠΑΣ Γιάννινα νίκησε 1-0 την ΑΕΛ σε φιλική αναμέτρηση στο Καρπενήσι με γκολ του Αλέξανδρου Νικολιά στο ένατο λεπτό. Από την εξέδρα είδαν το ματς οι Ισπανοί, Πίτι, Κόντε, Κασάδο κι ο Κύπριος Παπαφώτης.

Μπορεί στην εξέδρα να υπήρχε ισπανική ( Πίτι, Κόντε, Κασάδο) και κυπριακή (Παπαφώτης) παρουσία, αλλά το γκολ της φιλικής αναμέτρησης ανάμεσα σε ΠΑΣ Γιάννινα κι ΑΕΛ το πέτυχε ένας Έλληνας.

Ο Αλέξανδρος Νικολιάς σκόραρε εννιά λεπτά μετά την έναρξη της αναμέτρησης. Το ματς δεν ενδείκνυται για συμπεράσματα, καθώς τόσο οι Θεσσαλοί όσο και οι Ηπειρώτες δεν έχουν παρά ελάχιστες ημέρες που ξεκίνησαν προετοιμασίας. Αυτό, μάλιστα, ήταν και το πρώτο φιλικό των δύο ομάδων.

Για τους "βυσσινί αγωνίστηκαν οι Πέτροβικ, Μόρσι, Καρανίκας, Κάσσος, Φριουί, ενώ για τους "κυανόλευκους" οι Κακούμπα, Λουκίνας, Κούζικ, Σιόντης από τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα.

ΠΑΣ: Βελλίδης, Αποστολόπουλος, Μιχαήλ, Γώγος, Κακουμπά, Νικολιάς, Σιόντης, Λιάσος, Παπαδόπουλος, Γιάκος, Ξύδας.

Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν οι: Περιστερίδης, Μπουκουβάλας, Τζημόπουλος, Σκόνδρας, Τσικάρσκι, Πήλιος, Μπάρος, Λίλα, Κούζικ, Λουκίνας, Ντόλοβατς.

ΑΕΛ: Σουλούκος, Μόρας, Ζίζιτς, Γκόλιας, Καρανίκας, Φατιόν, Μιλοσάβλιεβιτς, Πέτροβικ, Χούμπτσεφ, Ντέλετιτς, Μορσί.

Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν οι: Θεοδωρόπουλος, Μόρας, Γρομητσάρης, Γκοϊκοβιτς, Καρανίκας, Φατιόν, Μπάλας, Ντέλετιτς, Κάσσος, Σαχίτι, Φρίουi, Φουρκιώτης, Μπάμης, Πινακάς, Νούσιος, Χοτζάλι.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ