STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Φιλική νίκη Πανιωνίου με γκολάρα Μασούρα στην Τρίπολη

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιώργος Μασούρας με εκπληκτικό σουτ πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης στην Τρίπολη κι έδωσε τη νίκη (1-0) στον Πανιώνιο επί του Αστέρα.

Αστέρας και Πανιώνιος αναμετρήθηκαν σε φιλικό ματς στο "Θ. Κολοκοτρώνης" της Τρίπολης με τους "κυανέρυθρους" να επικρατούν με 1-0 των "κιτρινομπλέ" χάρη στο γκολ του Γιώργου Μασούρα με μακρινό σουτ.

Οι Αρκάδες ήταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο και είχαν μεγάλη ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ με τον Πάμπλο Μάσα, αλλά η μπάλα ύστερα από την εκτέλεση φάουλ του Αργεντινού χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Αστρά.

Οι γηπεδούχοι απέφυγαν το αυτογκόλ με τον Ντουντού στο 27ο λεπτό, ενώ ο Μασούρας άνοιξε το σκορ στο 53ο. Αρκετά καλές εντυπώσεις άφησε ο Εουχένιο Ισνάλδο, ο οποίος έχασε την ευκαιρία να ισοφαρίσει στο 85ο λεπτό.

ΑΣΤΕΡΑΣ: Αθανασιάδης, Ιγκόρ (76' Κώτσιρας), Γιαννούλης (76' Κυριακόπουλος), Ζούμα, Τριανταφυλλόπουλος, Μουνάφο, Τσιλιανίδης (76' Στανισάβλιεβιτς), Ντουντού (46' Κουμάντεϊ), Καλτσάς (60' Ισνάλντο), Μάσα, Μανιάς (76' Γκοντό).

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Αστράς, Σαραμαντάς (81' Βουκελάτος), Παπαγεωργίου (67' Βλάχος), Μασούντ (46' Κόρμπος), Σαββίδης (67' Πινιώτης), Γκιοατά (67' Οικονομίδης), Μασούρας (78' Πλέγας), Γεσίλ, Ταπόκο, Σπιριντόνοβιτς (78' Γλυνός), Κάργας.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ