STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Φιλική νίκη για τον ΟΦΗ, 1-0 την ΑΕΛ με Κοροβέση

Φιλική νίκη για τον ΟΦΗ, 1-0 την ΑΕΛ με Κοροβέση
ΟΦΗ

Ο ΟΦΗ διπλασίασε τις νίκες του, έστω και σε φιλικά, επικρατώντας με 1-0 της ΑΕΛ με τον Κοροβέση να πετυχαίνει ένα πανέμορφο τέρμα.

Ο ΟΦΗ ήταν ο νικητής στο φιλικό με την ΑΕΛ που διεξήχθη το απόγευμα της Τετάρτης στο Καρπενήσι όπου προετοιμάζονται οι δυο ομάδες. Οι Κρητικοί διπλασίασαν έτσι τις νίκες τους, έστω και σε φιλικές αναμετρήσεις, ενώ στη διάρκεια του 90λεπτου οι δυο προπονητές χρησιμοποίησαν όλους τους παίκτες τους και δοκίμασαν αρκετά σχήματα.

Η ΑΕΛ ήταν καλύτερη στο ξεκίνημα, με τον Καρανίκα να έχει τις δύο πρώτες καλές στιγμές στο 5' και στο 15' αλλά ο Σωτηρίου απομάκρυνε. Η απάντηση του Ντίνα ήρθε στο 18' με απευθείας εκτέλεση φάουλ ενώ και ο Μεγιάδο στο 28' απείλησε με τον Θεοδωρόπουλο να αποκρούει.

Στο ημίχρονο οι δυο προπονητές έκαναν αρκετές αλλαγές με τον ΟΦΗ να είναι καλύτερος στην επανάληψη και να ανοίγει το σκορ στο 58' ύστερα από ωραία συνεργασία του Νέιρα και του Κοροβέση και σουτ του τελευταίου.

Ο Κοροβέσης θα μπορούσε να πετύχει και δεύτερο γκολ στο 66' αλλά αστόχησε. Στο τελευταίο εικοσάλεπτο και λόγω της βροχής ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αρκετά.

ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος):Σωτηρίου, Κοιλιάρας, Κομεσίδης, Ποτουρίδης, Δεληγιαννίδης, Νάστος, Μεγιάδο, Βουό Ντίνας, Πλατέλλας, Σασί.

Στην επανάληψη αγωνίστηκαν οι:Στρέζος, Φαζός, Παπάζογλου, Μπολάκης, Κοροβέσης, Παπαστεριανός, Οικονόμου, Κυριακίδης, Νέιρα, Κουτσιανικούλης, ενώ για λίγο αγωνίστηκαν ως αλλαγή στην αλλαγή και οι Νοικοκυράκης, Κοντογιάννης.

ΑΕΛ (Σωτήρης Αντωνίου):Θεοδωρόπουλος (63′ Σουλούκος), Καρανίκας (68′ Πινακάς), Ζίζιτς (85′ Μπάμης), Μόρας (46′ Γκόλιας), Γκόϊκοβιτς (46′ Γρομητσάρης), Χούμπτσεβ (46′ Κασάδο), Φατιόν (75′ Χαλάτσης), Πέτροβικ (61′ Κάσσος), Μιλοσάβλιεβιτς (46′ Μπάλλας), Ντέλετιτς (61′ Παπαφώτης), Φρίουι (46′ Σαχίτι)

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ