STOIXIMAN SUPER LEAGUE

"Φιλική" νίκη 1-0 ο Απόλλων Σμύρνης στη Λαμία

ΟΦΗ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ / ΦΙΛΙΚΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI)
ΟΦΗ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ / ΦΙΛΙΚΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Απόλλων Σμύρνης επικράτησε με σκορ 1-0 εκτός έδρας της Λαμίας, σε φιλικό παιχνίδι, μια εβδομάδα πριν από την πρεμιέρα της Super League.

Ενταση υπήρξε στο τέλος της αναμέτρησης, με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται έντονα για την αποβολή του Χερόνιμο Μπαράλες με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Στο 14' η Λαμία έχασε την ευκαιρία να προηγηθεί όταν ο Μπερτόγλιο έβγαλε εξαιρετική σέντρα, ο Μπαράλες βρέθηκε σε θέση βολής, αλλά ο Χουάντερσον έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ το πλασέ τού τελευταίου.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης, επιτεύχθηκε στο 28ο λεπτό. Ο Βαφέας εκτέλεσε φάουλ από δεξιά, ο Μελίσσας δεν εκτίμησε καλά την πορεία της μπάλας και ο Έιλερς με κεφαλιά την έστειλε στα δίχτυα για το 0-1. Ο Μπερτόγλιο ήταν ο πιο δραστήριος από τους γηπεδούχους, χάνοντας ευκαιρίες να φέρει το παιχνίδι στα ίσα πριν το τέλος του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ ανέβασε την απόδοσή της, αλλά δεν κατάφερε να μετουσιώσει σε γκολ την υπεροχή της στον αγωνιστικό χώρο. Στο 76' ο Οσμάν έκανε το ντεμπούτο του με την ομάδα της Φθιώτιδας, αλλά η φάση που σήκωσε κουβέντα και ένταση έγινε στο τέλος. Ο Χερόνιμο Μπαράλες αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη από τον διαιτητή, Άγη Μπουμαρσόπουλο, αποβλήθηκε και ακολούθησε μεγάλη ένταση στον αγωνιστικό χώρο. Ο Μπάμπης Τεννές και τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας, που κάθονταν στον πάγκο, διαμαρτυρήθηκαν έντονα στον ρέφερι, δεδομένου ότι με την εξέλιξη αυτή χάνει το ματς της πρεμιέρας με τον Αρη. Πάντως, πιθανολογείται ότι μεσοβδόμαδα θα κλειστεί νέο φιλικό για τη Λαμία, ώστε να εκτίσει εκεί την ποινή του ο Αργεντινός.

ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ (Μπάμπης Τεννές): Μελίσσας, Μπουλούλης (46' Καραγκούνης), Βάντερσον (70' Παπαργυρίου), Επστάιν, Αντέτζο, Ασίγκμπα, Δημούτσος (57' Τσούκαλος), Μπερτόγλιο, Αναστασιάδης, Μπλάζιτς (76' Οσμάν), Μπαράλες

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Βαλεριέν Ισμαέλ): Χουάντερσον, Κυργιάς, Τζανετόπουλος, Βαφέας, Κοντοές, Στάθης, Γκονζάλες, Γκίνο, Μπεντινέλι, Έιλερς, Ελ Αλβ
Έπαιξαν και οι: Κονέ, Βάσιτς, Βάρκας, Τριάδης

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ