STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Φιάσκο με το Δ.Σ. της Λίγκας, δεν έγινε λόγω έλλειψης απαρτίας

SUPERLEAGUE ÃÑÁÖÅÉÁ
Super League EUROKINISSI SPORTS

Το πολυαναμενόμενο Δ.Σ. της Super League Σουρωτή για το θέμα της αλλαγής του κανονισμού για υποβιβασμό σε περίπτωση που μια ομάδα δεν λάβει άδεια, δεν διεξήχθη λόγω έλλειψης απαρτίας. Απουσίασαν έξι ομάδες από τα γραφεία του Συνεταιρισμού.

Σήμερα το μεσημέρι ήταν προγραμματισμένο το έκτακτο Δ.Σ. της Super League για την αλλαγή του κανονισμού περί μη χορήγησης άδειας στις ΠΑΕ, το οποίο προβλέπει υποβιβασμό. Ο Παναθηναϊκός είχε στηρίξει τα πάντα στην τροποποίηση του κανονισμού, ώστε να αποφύγει την "πτώση" του στη Football League, όμως τα... κουκιά δεν βγαίνουν και για το λόγο αυτό υπήρξε (τεχνητή) έλλειψη απαρτίας, ώστε να μην πραγματοποιηθεί το συμβούλιο.

Το "τριφύλλι" ήθελε τα 3/4 των παρόντων για να περάσει η τροποποίηση του κανονισμού για τις άδειες, όμως δεν έπιανε τελικά τον πολυαναμένομενο αριθμό για την αλλαγή. Έτσι, λοιπόν, κατόπιν συνεννόησης δεν έδωσαν το παρών έξι ομάδες (ΑΕΚ, Λαμία, Απόλλων Σμύρνης, Ατρόμητος, Λεβαδειακός και Πανιώνιος). Οι εκπρόσωποι τους κατευθύνονταν στη Λίγκα, αλλά στα μισά της διαδρομής άλλαξαν πορεία. Το παρών δεν έδωσε ούτε ο εκπρόσωπος της ΕΠΟ.

Στα γραφεία της Λίγκας βρέθηκαν δέκα ομάδες (ΑΕΛ, Αστέρας, Κέρκυρα, Ξάνθη, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Παναιτωλικός, ΠΑΟΚ, ΠΑΣ Γιάννινα και Πλατανιάς), όμως και πάλι ο αριθμός που ήθελε ο Παναθηναϊκός δεν θα βρισκόταν και γι' αυτό το έκτακτο Δ.Σ. δεν θα πραγματοποιηθεί (για να διεξαχθεί το Δ.Σ. έπρεπε να είναι παρόντα 13 από τα 16 μέλη). Αν μάλιστα δεν περνούσε και πάλι η τροποποίηση, θα έμπαινε οριστικά "ταφόπλακα" στους "πράσινους" που βρίσκονται στον "αέρα" και ο κίνδυνος είναι πιο ορατός από ποτέ.

Πλέον, ουδείς ξέρει τι μέλλει γενέσθαι και πότε θα τα ξαναπούν οι εκπρόσωποι των ΠΑΕ της μεγάλης κατηγορίας. Μην ξεχνάμε ότι σε λίγες ημέρες εκπνέει και η παράταση που είχε δοθεί στις ομάδες για να κλείσουν τις "τρύπες" στους φακέλους τους και να εξασφαλίσουν άδεια για το επόμενο πρωτάθλημα. Σε φιάσκο οδηγήθηκε τελικά η προσπάθεια του Παναθηναϊκού και του "μπλοκ" που βγήκε μπροστά γι' αυτό το έκτακτο Δ.Σ.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ