STOIXIMAN SUPER LEAGUE

"Έβρεξε πρόστιμα" η Super League

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΛΑΡΙΣΑ - ΒΕΡΟΙΑ (Eurokinissi Sports / ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΛΑΡΙΣΑ - ΒΕΡΟΙΑ (Eurokinissi Sports / ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ) EUROKINISSI SPORTS

Ολυμπιακός και ΑΕΛ θα κληθούν να καταβάλουν από 7.000 ευρώ ενώ μικρότερα ήταν τα πρόστιμα για Παναθηναϊκό, Αστέρα, Πανιώνιο, Πλατανιά και Ηρακλή. Διαβάστε αναλυτικά.

Επτά ΠΑΕ τιμωρήθηκαν με πρόστιμο από το πρωτοβάθμιο μονομελές πειθαρχικό όργανο της Super League μετά τις εκδικάσεις της Παρασκευής για την συμπεριφορά των φιλάθλων τους την 1η και 2η αγωνιστική.

Ο Ολυμπιακός και η Λάρισα θα κληθούν να πληρώσουν τα περισσότερα ενώ αναβλήθηκαν οι εκδικάσεις του ΠΑΟΚ που ήταν η μόνη ομάδα που είχε κληθεί και για την 1η αλλά και την 2η αγωνιστική.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο πήρε τις παρακάτω αποφάσεις στο πλαίσιο των συναντήσεων της 1ης και 2ης αγωνιστικής. Αναλυτικά:

1η Αγωνιστική

Α) ΠΑΕ ΑΕΛ: «Βάσει των αναφερομένων στο από 4/1/2017 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 4/1/2017 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα, σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας»: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή επτά χιλιάδων ευρώ.

Β) ΠΑΕ Ολυμπιακός: «Βάσει των αναφερομένων στο από 4/1/2017 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 4/1/2017 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα, καθώς και στην υπ’ αριθμ. πρωτ. 1003/2/44/1/1-λ΄/5-1-2017 αναφορά συμβάντων της Αστυνομίας, σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας»: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: χρηματική ποινή επτά χιλιάδων ευρώ.

Γ) ΠΑΕ Ηρακλής: «Βάσει των αναφερομένων στο από 3/1/2017 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 3/1/2017 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα, σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας»: Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της: χρηματική ποινή δύο χιλιάδων ευρώ.

Δ) ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Βάσει των αναφερομένων στο από 5/1/2017 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 5/1/2017 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα, σε συνδυασμό με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας»: Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της: χρηματική ποινή δύο χιλιάδων ευρώ.

Ε) ΠΑΕ Πανιώνιος:«Βάσει των αναφερομένων στο από 5/1/2017 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 5/1/2017 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα, στην από 4/1/2017 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα, καθώς και στην υπ’ αριθμ. πρωτ. 2032/17/55767/9-1-2017 αναφορά συμβάντων της Αστυνομίας, και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας»: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: χρηματική ποινή τριών χιλιάδων ευρώ.

2η Αγωνιστική

Α) ΠΑΕ Πλατανιάς: «Βάσει των αναφερομένων στο από 8/1/2017 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 8/1/2017 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα, σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας»: Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της: χρηματική ποινή δύο χιλιάδων ευρώ.

Β) ΠΑΕ Αστ.Τρίπολης: «Βάσει των αναφερομένων στο από 7/1/2017 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 7/1/2017 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα, σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας»: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: χρηματική ποινή δύο χιλιάδων ευρώ.

*Η παρακάτω απόφαση αφορά το πρωτάθλημα Novasports Super League K17, 12η αγωνιστική

Α) ΑΟΚ (17), Στεργίου Κ. (ποδ/στή):«Ο ποδοσφαιριστής ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΥ της εγκαλουμένης, αναγράφηκε αντικανονικά ως τακτικός στο Φ.Α. με την ομάδα ΒΕΡΟΙΑ στο πλαίσιο της 12ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος «SUPERLEAGUE ΕΛΛΑΔΑ», δεδομένου ότι είχε παρατηρηθεί με 4η κίτρινη κάρτα δυνάμει της υπ΄ αριθμ. 3/5-1-2017 απόφασης του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου στον αγώνα των ομάδων Α.Ο.Κ. – ΒΕΡΟΙΑ: Επιβάλλει στην ομάδα Α.O.K. Κ17 τη ποινή της επίπληξης. Επίσης επιβάλλει στον ποδοσφαιριστή Κωνσταντίνο ΣΤΕΡΓΙΟΥ ποινή αποκλεισμού μιας (1) αγωνιστικής ημέρας.

* Οι υποθέσεις της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναβλήθηκαν.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ