ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έτσι χτύπησαν τον Τζήλο: Το χρονικό της επίθεσης

SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Θύμα δολοφονικής επίθεσης, όπως υποστήριξαν και οι γιατροί, έπεσε ο Θανάσης Τζήλος, στη Λάρισα το πρωί της Τετάρτης (19/12). Δείτε το χρονικό της επίθεσης στον Έλληνα διεθνή ρέφερι.

Ο Έλληνας διεθνής ρέφερι, Θανάσης Τζήλος, έπεσε θύμα ξυλοδαρμού στη Λάρισα το πρωί της Τετάρτης (19/12). "Δολοφονικής επίθεσης", όπως παραδέχθηκαν οι γιατροί του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της θεσσαλικής πόλης στο οποίο διακομίσθηκε.

Ας πάρουμε, όμως τα πράγματα από την αρχή. Ο Θανάσης Τζήλος ξύπνησε το πρωί της Τετάρτης για να πάει στην τεχνική εταιρία, στην οποία δουλεύει ως πολιτικός μηχανικός, όπως κάνει κάθε ημέρα. Επιβιβάστηκε στο όχημά του λίγο μετά τις 09:00.

Πριν ξεκινήσει, χωρίς να έχει αντιληφθεί την παρουσία τεσσάρων κουκουλοφόρων, αυτοί τον προσέγγισαν και έσπασαν με λοστούς τα τζάμια του οχήματος. Στη συνέχεια έβγαλαν από το αυτοκίνητο τον Έλληνα διεθνή ρέφερι και άρχισαν να τον ξυλοκοπούν στο δρόμο.

Έτσι χτύπησαν τον Τζήλο: Το χρονικό της επίθεσης

Αξίζει να επισημανθεί ότι όλα αυτά έγιναν σε κεντρικό σημείο της Λάρισας, υπό το βλέμμα περαστικών και κατοίκων της θεσσαλικής πόλης. Αυτοί ήταν που κάλεσαν την Αστυνομία. Αμέσως έσπευσαν στο σημείο δυνάμεις της αστυνομίας κι ασθενοφόρο. Οι φωτογραφίες, άλλωστε, με τα αίματα που κυκλοφόρησαν σε τοπικά ΜΜΕ (Onlarissa) συγκλονίζουν.

Ο Τζήλος διακομίσθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας. Φέρει κακώσεις στο κεφάλι, ενώ έχει τραυματιστεί και στο γόνατο. Πέραν των οικείων του, από τους πρώτους που τον επισκέφθηκαν ήταν κι ο πρόεδρος της ΕΠΣ Λάρισας, Δημήτρης Μπουχλαριώτης. Οι γιατροί, μάλιστα, έκαναν λόγο για "δολοφονική επίθεση" ενώ σύμφωνα με τα όσα έλεγαν βρίσκεται σε κακή ψυχολογική κατάσταση (πέρα από τραύματα που φέρει).

Μέσα στην ημέρα αναμένεται επίσκεψη από τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Ευάγγελο Γραμμένο, και τα μέλη της ΚΕΔ Φερνάντεθ Μάριν και Λιφ Λιντμπεργκ.

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ