STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Έτσι θα παραταχθούν Ολυμπιακός και ΑΕΚ

Έτσι θα παραταχθούν Ολυμπιακός και ΑΕΚ

Λίγες ώρες απέμειναν για το μεγάλο ντέρμπι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ και το Sport24.gr σας παρουσιάζει τα πλάνα ενδεκάδας στα οποία φαίνεται πως καταλήγουν οι Μάρκο Σίλβα και Τραϊανός Δέλλας.

Το... διάλειμμα για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων ολοκληρώθηκε και η Superleague επιστρέφει έτσι όπως σταμάτησε, δηλαδή με ένα ντέρμπι. Πριν τη διακοπή ο ΠΑΟΚ είχε φιλοξενήσει τον Ολυμπιακό και τώρα οι ερυθρόλευκοι υποδέχονται την ΑΕΚ.

Όλες τις προηγούμενες ημέρες είχατε την ευκαιρία μέσα από το Sport24.gr να θυμηθείτε τα ντέρμπι που έγραψαν ιστορία, αλλά και τους παίκτες που σκόραραν κατά ριπάς στα ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Από μία τέτοια παρουσίαση δεν θα μπορούσαν να απουσιάζουν οι αριθμοί για τους φίλους της στατιστικής, ενώ ξεχωριστή αναφορά έγινε στην ιστορία των Ντομίνγκες και Μπουονανότε και την πορεία τους στη Ρίβερ Πλέιτ που τους ενώνει.

Όλα τα παραπάνω όμως σε λίγες ώρες θα ανήκουν στο παρελθόν και εκείνο που θα περιμένουμε να δούμε είναι εάν θα επιβεβαιωθούν όσα έχουν δείξει τις τελευταίες ημέρες στις προπονήσεις των ομάδων ο Σίλβα και ο Δέλλας.

Έτσι θα παραταχθούν Ολυμπιακός και ΑΕΚ
INTIME SPORTS

Εκείνος που έχει κάνει περισσότερες δοκιμές είναι ο προπονητής του Ολυμπιακού. Με βάση τις δοκιμές που έκανε την Πέμπτη (15/10) πάει με ένα σχήμα Ρομπέρτο, Σαλίνο, Μποτία, Σιόβα, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Καμπιάσο, Φορτούνη, Σεμπά, Πάρντο και Ιντέγε.

Αυτό είναι και το πιθανότερο σχήμα που θα δούμε στο "Γ. Καραϊσκάκης", αν και δεν αποκλείονται οι εκπλήξεις. Όπου εκπλήξεις βάλτε το ενδεχόμενο να δούμε τον Κασάμι στην ενδεκάδα και όχι τον Καμπιάσο ή τον Ντουρμάζ στη θέση του Πάρντο.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι η βασική οδηγία που έχουν οι "ερυθρόλευκοι" είναι το να μπουν με το μαχαίρι στα δόντια από το ξεκίνημα. «Πίεση από το πρώτο λεπτό», είναι το σύνθημα του Σίλβα και ελπίζει ότι θα δει μία μαχητική ομάδα όπως είχε δει στο Λονδίνο και στην Τούμπα.

Από το αποψινό παιχνίδι θα απουσιάσει ο Ελαμπντελαουί (έχει μικροενοχλήσεις, αλλά θα παίξει με την Ντιναμό). Στην 19άδα είναι οι Μποτία, Καμπιάσο, Ντα Κόστα, Ντομίνγκεζ, Ντουρμάζ, Φινμπόγκασον, Φορτούνης, Κολοβός, Ερνάνι, Ιντέγε, Καπίνο, Κασάμι, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Πάρντο, Ρομπέρτο, Σαλίνο, Σεμπά, Σιόβας.

Έτσι θα παραταχθούν Ολυμπιακός και ΑΕΚ
INTIME SPORTS

Στην αντίπερα όχθη ο Δέλλας φαίνεται ότι θα βασιστεί στο 4-2-3-1. Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο βασικός σε όλα τα επίσημα ματς εφέτος Αλάιν Μπαρόχα. Στα αριστερά της άμυνας θα ξεκινήσει ο Ντίντακ ενώ από τα δεξιά ο Γκάλο θα διατηρήσει τη θέση του. Το κέντρο της άμυνας θα αποτελείται από τους Λαμπρόπουλο και Τζανετόπουλο, λογικά ο Κολοβέτσιος θα μείνει στον πάγκο.

Το δίδυμο Σιμόες - Γιόχανσον δεν κουνιέται, ενώ στη θέση του επιτελικού μέσου θα αγωνιστεί ο Πέτρος Μάνταλος. Ασχέτως με το ότι αγωνίστηκε και στα δύο προηγούμενα παιχνίδια της Εθνικής Ελλάδος, ο Τραϊνός Δέλλας πιστεύει πως ο 24χρονος μέσος θα μπορέσει να αντεπεξέλθει καθώς πλέον είναι απόλυτα έτοιμος για απανωτά ματς και συνεχή 90λεπτα.

Στο αριστερό φτερό της επίθεσης αναμένεται να ξεκινήσει ο Έλντερ Μπαρμπόσα με τον Πλατέλλα να έχει προβάδισμα για τη θέση στο δεξί άκρο. Ο Δέλλας βλέπει στο πρόσωπο του Πλατέλλα τον απαραίτητο για το συγκεκριμένο δυναμισμό, πιστεύοντας παράλληλα ότι με το πείσμα που διαθέτει και τα τρεξίματα που βγάζει, ο 26χρονος μεσοεπιθετικός θα είναι πιο αποτελεσματικός για την πιστή εφαρμογή των αγωνιστικών πλάνων που προκύπτουν από την επιλογή του συγκεκριμένου συστήματος. Στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Χρήστος Αραβίδη

Στην αποστολή της ΑΕΚ βρίσκονται οι Μπαρόχα, Ανέστης, Σοϊλέδης, Αρθο, Λαμπρόπουλος, Γκάλο, Ντίντακ, Κολοβέτσιος, Τζανετόπουλος, Κορδέρο, Ανάκογλου, Σιμόες, Βάργκας, Γιόχανσον, Μάνταλος, Πλατέλλας, Μπαρμπόσα, Αραβίδης, Κρισάντους, Μπουονανότε.

Έτσι θα παραταχθούν Ολυμπιακός και ΑΕΚ
Έτσι θα παραταχθούν Ολυμπιακός και ΑΕΚ
TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ