STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Έτσι δεν ΠΑΣ (Γιάννινα) στην Ευρώπη

Έτσι δεν ΠΑΣ (Γιάννινα) στην Ευρώπη
INTIME SPORTS

Σοβαρές ελλείψεις υπάρχουν για ακόμη μια χρονιά στον φάκελο αδειοδότησης του ΠΑΣ Γιάννινα που δύσκολα θα εξασφαλίσει την σχετική άδεια και αν αγωνιστικά εξασφαλίσει την είσοδο του στα πλέι οφ θα μείνει εκτός. Τι ισχύει με τους φακέλους των άλλων ομάδων.

Δεν είναι ευχάριστα τα μηνύματα από την επιτροπή αδειοδοτήσεων για τον ΠΑΣ Γιάννινα καθώς όπως αναφέρουν πληροφορίες μετά το άνοιγμα των φακέλων που κατέθεσαν όλες οι ομάδες και τις ακροάσεις από τον υπεύθυνο αδειοδοτήσεων Δημήτρη Δημητρίου ο φάκελος της ομάδας των Ιωαννίνων έχει σοβαρές ελλείψεις.

Κάτι το οποίο δημιουργεί πολύ σοβαρό πρόβλημα την ομάδα του ΠΑΣ που δύσκολα θα εξασφαλίσει την σχετική άδεια για να μετέχει στα πλέι οφ ακόμα και αν τερματίσει στην πρώτη πεντάδα του πρωταθλήματος.

Η εισήγηση για την ομάδα των Ιωαννίνων αναμένεται να είναι αρνητική και μόνο αν τα πράγματα ανατραπούν, κάτι που δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες, στον δεύτερο γύρο τότε θα αλλάξει κάτι.

Μάλιστα ο ΠΑΣ κινδυνεύει να μείνει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά χωρίς την σχετική άδεια ενώ θα πρέπει να θυμίσουμε ότι και πριν δυο χρόνια είχε εξασφαλίσει την συμμετοχή της στα Ευρωπαϊκά Κύπελλα αλλά δεν πήρε την πολυπόθητη άδεια.

Από εκεί και πέρα και μετά την εξέταση όλων των φακέλων και ο Εργοτέλης έχει πολύ σοβαρό πρόβλημα αλλά βέβαια αυτό που "καίει" τους Κρητικούς αυτή τη στιγμή είναι η παραμονή τους στην Super League.

Επίσης κάποια μικρά προβλήματα υπάρχουν στους φακέλους της Βέροιας, του Πανθρακικού, του Λεβαδειακού και του Πλατανιά με την ομάδα των Χανίων να έχει τις περισσότερες ελλείψεις.

Όσο για τον Πανιώνιο δεν έχει καταθέσει καν φάκελο κάτι που παραδέχτηκαν οι ίδιοι οι άνθρωποι των "κυανέρυθρων" οι οποίοι πλέον έχουν μάθει πως να τα βγάζουν πέρα.

Αντίθετα οι φάκελοι της Κέρκυρας και της Καλλονής είναι εντάξει όπως επίσης και των Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ, Αστέρα Τρίπολης, Ατρόμητου, SKODA Ξάνθη και Παναιτωλικού.

Να σημειώσουμε ότι στην διάρκεια της Παρασκευής αναμένεται να υπάρξει επίσημη ενημέρωση από την αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ ενώ υπάρχει και δευτεροβάθμια επιτροπή στην οποία όμως δύσκολα αλλάζει κάτι.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ