STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Επεισόδιο Καραπαπά - Γκαγκάτση στη Super League

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
Καραπαπάς, Γκαγκάτσης EUROKINISSI SPORTS

Έντονο φραστικό επεισόδιο είχαν ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, με τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Μάκη Γκαγκάτση.

Ανέβηκαν οι τόνοι στο διοικητικό συμβούλιο της Super League τη Δευτέρα (26/3). Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς είχε έντονο φραστικό επεισόδιο με τον αντιπρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Μάκη Γκαγκάτση.

Ο Καραπαπάς ανέφερε προς τον Γκαγκάτση, σύμφωνα με όσα είπε ο ίδιος ο διευθυντής ενημέρωσης της ΠΑΕ Ολυμπιακός στους δημοσιογράφους: " Εδώ κάνεις τον κυριλέ με τον μπαμπά σου μαζί, αλλά στην Τούμπα απειλούσες τσουτσέκι και έλεγες ότι θα μας σπάσετε το πούλμαν αν φύγουμε. Πες τα εδώ να γραφτούν για να ξέρουν ποιος είσαι. Τσουτσέκι. Και αν δεν τα πεις και δεν τα παραδεχθείς, θα σε ξεβρακώσω εδώ μπροστά σε όλους, λαθρεμποράκι"

Ο Γκαγκάτσης τον ρώτησε: "Εσύ με ποιο δικαίωμα είσαι εδώ;" και σύμφωνα με την πλευρά του ΠΑΟΚ αποκάλεσε "έμπορα" τον διευθυντή επικοινωνίας του Ολυμπιακού.

« Έρχομαι. Πάμε ρε σαπιοκοιλιά, έμπορε! Τα λέω κι εδώ και παντού. Ήρθατε, κάνατε θέατρο με τον προπονητή σας, για να πάρετε το παιχνίδι στα χαρτιά, ξεφτίλες. Έχετε καταστρέψει το ποδόσφαιρο» απάντησε ο Γκαγκάτσης σύμφωνα με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Ακολούθησε ένταση και στη μέση μπήκαν οι κ.κ. Σπανός - Πιαλόγλου και όλο το συμβούλιο, για να αποφευχθούν τα χειρότερα.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ