Επανεκκίνηση και διακοπή στη δίκη Σισέ - Μαρινάκη

Μετά την αρχική αναβολή της δίκης λόγω τηλεφωνήματος για βόμβα στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Πειραιά, προκύπτει νέα διακοπή, καθώς οι δικηγόροι του Τζιμπρίλ Σισέ ζήτησαν την εξαίρεση της εισαγγελέως.

Νέα διακοπή στη δίκη Τζιμπρίλ Σισέ - Βαγγέλη Μαρινάκη. Είχε προηγηθεί τηλεφώνημα για βόμβα και όλες οι υποθέσεις που θα εκδικάζονταν την Τετάρτη (22/2) πήραν αναβολή. Έστω και εκτός ωραρίου, με δίωρη καθυστέρηση, η δίκη του Γάλλου με τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Ολυμπιακός ξεκίνησε.

Προέκυψε ωστόσο νέα διακοπή, καθώς οι δικηγόροι του Σισέ ζήτησαν την εξαίρεση της εισαγγελέως. Επικαλέστηκαν δημοσιεύματα ότι η συγκεκριμένη εισαγγελέας ήταν παρούσα στην έφοδο στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ στις 13 Ιουνίου 2016, συνοδευόμενη από αστυνομικούς, μεταξύ των οποίων ένας που είχε πάρει μετάθεση στη φρουρά του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Το προεδρείο έχει διακόψει τη δίκη για να εξετάσει το αίτημα εξαίρεσης της εισαγγελέως. "Θέλουμε να δικαστούμε από δικαστική λειτουργό, ώστε να μην υπάρχει υπόνοια μεροληψίας" ανέφεραν οι δικηγόροι του Σισέ. Από τη μεριά τους οι δικηγόροι του Βαγγέλη Μαρινάκη υποστήριξαν ότι η εισαγγελέας εφάρμοσε τις εντολές του εισαγγελέα υπηρεσίας.

Ο Σισέ έχει καταθέσει και αίτημα για δήλωση παράστασης πολιτικής αγωγής, ζητώντας για ηθική ικανοποίηση το συμβολικό ποσό των 40 ευρώ, με την άλλη πλευρά να επισημαίνει ότι είναι εκπρόθεσμη. Αν, πάντως γίνει δεκτό το αίτημα της πλευράς Σισέ για εξαίρεση της εισαγελέως, η δίκη δεν είναι δυνατόν να συνεχιστεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΕΚΚΕΝΩΘΗΚΕ Η ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΤΟ ΠΛΗΜΜΕΛΕΙΟΔΙΚΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ

Τηλεφώνημα για βόμβα στη δίκη Σισέ - Μαρινάκη

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΣΤΟ ΠΛΗΜΜΕΛΕΙΟΔΙΚΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ Ο ΓΑΛΛΟΣ

Στο δικαστήριο ο Σισέ για τη δίκη με τον Μαρινάκη

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

HIGHLIGHTS