Έντονη ενόχληση στη Λίγκα με τα πειθαρχικά όργανα της ΕΠΟ

Στη Super League είναι έντονα ενοχλημένοι με την καθυστέρηση που υπάρχει για τις αποφάσεις από τα πειθαρχικά όργανα της ΕΠΟ και εκφράζουν την έντονη δυσφορία τους.

Μπορεί να έχουμε φτάσει αισίως στα μέσα Ιουνίου, να ξεκινούν σιγά σιγά οι προετοιμασίες των ομάδων της Super League για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, εντούτοις ακόμα υπάρχουν ανοιχτά μέτωπα από την χρονιά που ολοκληρώθηκε πριν λίγο καιρό. Ναι, εκκρεμούν δικαστικές αποφάσεις που κρατούν δεμένα τα χέρια της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος.

Στη Λίγκα είναι έντονα ενοχλημένοι με την καθυστέρηση με τα πειθαρχικά όργανα της ΕΠΟ για τις αποφάσεις που υπάρχουν και ακόμα δεν έχουν εκδοθεί. Όσο δεν τελεσιδικούν οι υποθέσεις και... τρενάρονται, καθυστερεί ο προγραμματισμός τόσο για την επικύρωση της βαθμολογίας όσο και για την επόμενη σεζόν. Στη Super League υπάρχει μεγάλη δυσφορία...

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Η ιστορία του νεότερου Αμερικανού που καταδικάστηκε σε θάνατο

Ο George Stinney ήταν μόλις 14 όταν εκτελέστηκε στην ηλεκτρική καρέκλα. 70 χρόνια μετά, αθωώθηκε.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΝΒΑ ΣΕ 24 ΛΕΠΤΑ

Στη σκιά του Ντουράντ και του Ντέιβις

Ο σοβαρός τραυματισμός του Ντουράντ, η επερχόμενη ανταλλαγή του Ντέιβις, η σύνταξη του Πάρκερ κι ο Μεσίνα που γύρισε στην Ευρώπη. Χάρης Σταύρου και Δημήτρης Σκούρτας συζητούν τις εξελίξεις στο I Pod This Game.