STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Ενόχληση στη Λίγκα για όσους διαμαρτύρονται για το πρόγραμμα που έχει εγκριθεί

SUPERLEAGUE / ÐÁÓ ÃÉÁÍÍÉÍÁ - ÁÑÇÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: KOSTAS VILLA / MOTION TEAM)
Μπάλα MOTIONTEAM

Στη Λίγκα εξέφρασαν την ενόχλησή τους προς όσους λένε διαφορα για το αγωνιστικό πρόγραμμα, το οποίο έχει εγκριθεί ομόφωνα και είναι γνωστό σε όλους εδώ και καιρό.

Εξοργισμένοι είναι στη διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος με διάφορους που λένε για το αγωνιστικό πρόγραμμα, θεωρώντας ότι δημιουργούνται εσφαλμένες εντυπώσεις και χαλάνε το κλίμα χωρίς κανέναν απολύτως λόγο.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Αμπέλ Φερέιρα, ήταν έξαλλος με τη Super League και τον προγραμματισμό της, κάτι που τόνισε σε δηλώσεις του στο PAOK TV, με τους ανθρώπους της Λίγκας να τονίζουν πως το καλεντάλι έχει βγει από τον Ιούνιο και έχει εγκριθεί ομόφωνα απ' όλες τις ομάδες.

Μάλιστα, εμμένουν πολύ σε αυτό, διότι δεν εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία, αλλά απ' όλες τις ομάδες της μεγάλης κατηγορίας. Το αγωνιστικό πρόγραμμα, δε, βγήκε στις 2 Ιουλίου όταν έγινε η κλήρωση και μάλιστα αναφέρουν πως στόχος τους είναι να ικανοποιούνται τα αιτήματα όλων των ομάδων και τα πάντα γίνονται με διαφάνεια και ομόφωνα.

Επιπλέον, τονίζουν πως πέραν του ότι το καλεντάρι είναι γνωστό από τον Ιούνιο, το πρόγραμμα έχει βγει σε συνεννόηση και με την ΕΠΟ που έχει τη διοργάνωση του Κυπελλού, στην οποία άρχισαν να συμμετέχουν οι ομάδες της Super League από τον Ιανουάριο.

Ειδικά, δε, για την περίπτωση του ΠΑΟΚ αναφέρουν πως επειδή έχει ο ίδιος την τηλεοπτική κάλυψη στα εντός έδρας παιχνίδια του, επιλέγει αν θα τα δείξει Σάββατο, Κυριακή ή Δευτέρα. Στη Λίγκα ξεκαθαρίζουν πως τίποτα δεν θα μένει αναπάντητο και πως αυτό αφορά όλες τις ομάδες, διότι μπορεί αύριο - μεθαύριο να υπάρξει δυσαρέσκεια από μια άλλη ΠΑΕ για τον προγραμματισμό.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ