STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Ενημέρωσε FIFA-UEFA ο Περέιρα για Αρετόπουλο

ΕΠΟ / ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΩΝ ΒΙΤΟΡ ΜΕΛΟ ΚΑΙ ΜΠΙΟΡΝ ΒΑΣΑΛΟ (Eurokinissi Sports)
ΕΠΟ / ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΩΝ ΒΙΤΟΡ ΜΕΛΟ ΚΑΙ ΜΠΙΟΡΝ ΒΑΣΑΛΟ (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Βίτορ Περέιρα ενημέρωσε ΕΠΟ και διεθνείς συνομοσπονδίες ότι δεν πρόκειται να αλλάξει η διαιτητική ομάδα του ντέρμπι έπειτα από κουβέντα που είχε με τον Αλεξάνδρο Αρετόπουλο για υποθετική συνάντηση του πεθερού του με εκπροσώπους του ΠΑΟΚ.

Ο πρόεδρος της ΚΕΔ, Βίτορ Μέλο Περέιρα, ανέλαβε πρωτοβουλία να μιλήσει με τον διαιτητή του ντέρμπι της Τούμπας, Αλέξανδρο Αρετόπουλο, έπειτα από δημοσίευμα για συνάντηση του πεθερού του με εκπροσώπους της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Ο Πορτογάλος πείστηκε από τις εξηγήσεις του ρέφερι από τον σύνδεσμο Τρικάλων και κατόπιν ενημέρωσε την ΕΠΟ και τις διεθνείς συνομοσπονδίες ότι δεν πρόκειται να αλλάξει η διαιτητική ομάδα του αγώνα ανάμεσα στο "Δικέφαλο του Βορρά" και τον Ολυμπιακό (25/2, 19:30).

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Μετά το δημοσίευμα της ιστοσελίδας www.to10.gr, στο οποίο περιγράφεται υποθετική συνάντηση του πεθερού του διαιτητή του αγώνα ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός της 25.02.2018 κ. Αλέξανδρου Αρετόπουλου με εκπροσώπους της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ο προέδρος της ΚΕΔ κ. Βίτορ Μανουέλ Μέλο Περέιρα επικοινώνησε άμεσα με τον κ. Αρετόπουλο, προκειμένου να εξακριβώσει την ακρίβεια της πληροφορίας αυτής. Ο κ. Αρετόπουλος, διαιτητής FIFA, διαβεβαίωσε τον πρόεδρο της ΚΕΔ ότι πρόκειται περί «ψευδούς δημοσιεύματος» και δήλωσε «έτοιμος και συγκεντρωμένος στην εκτέλεση των αγωνιστικών καθηκόντων του».

Ο κ. Περέιρα ενημέρωσε, κατόπιν αυτού, γραπτώς τον πρόεδρο της ΕΠΟ κ. Γραμμένο, την FIFA και την UEFA για το όλο θέμα και τις ενέργειές του και -εκτιμώντας τα περιγραφέντα δεδομένα- αποφάσισε να διατηρήσει σε ισχύ τον ορισμό της διαιτητικής ομάδας του αγώνα ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός και να επιβεβαιώσει την εμπιστοσύνη του στους εν λόγω διαιτητές και βοηθούς".

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ