STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Ενδιαφέρον ΑΕΚ και ΠΑΟΚ για τον Τομά Μανγκανί

Angers' midfiedler Thomas Mangani and Paris Saint Germain's midfielder Adrien Rabiot, left, in action during their French League One soccer Match, in Angers, western France, Friday, April 14, 2017. (AP Photo/David Vincent)
Angers' midfiedler Thomas Mangani and Paris Saint Germain's midfielder Adrien Rabiot, left, in action during their French League One soccer Match, in Angers, western France, Friday, April 14, 2017. (AP Photo/David Vincent) AP

Ο μέσος της Ανζέ, Τομά Μανγκανί, είναι στο στόχαστρο τόσο της ΑΕΚ όσο και του ΠΑΟΚ με βάση τα όσα αναφέρει η «L'Equipe».

Η ΑΕΚ είναι στη διαδικασία αναζήτησης παίκτη για τη μεσαία γραμμή και σύμφωνα με τους Γάλλους υποψήφιος μεταγραφικός στόχος είναι ο Τομά Μανγκανί που παίζει στην Ανζέ. Κάτι που αναφέρει σε δημοσίευμα της την Τετάρτη η «L'Equipe». Βέβαια με βάση πάντα το ίδιο δημοσίευμα ο παίκτης ενδιαφέρει και τον ΠΑΟΚ αλλά και τις Μονπελιέ και Τουλούζ.

Στο ίδιο κείμενο σημειώνεται πως ο Μανγκανί έχει δεχτεί πρόταση για ανανέωση του συμβολαίου του από την Ανζέ, το οποίο ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2018.

Τη φετινή σεζόν ο άσος της Ανζέ είχε 40 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας έξι γκολ και εννέα ασίστ.

PHOTO CREDIT: (AP Photo/David Vincent)

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ