STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Εμπρόθεσμη η ένσταση του Παναθηναϊκού

Εμπρόθεσμη η ένσταση του Παναθηναϊκού
INTIME SPORTS

Η διορία του Παναθηναϊκού σύμφωνα με τον Κανονισμό Αγώνων Ποδοσφαίρου λήγει απόψε και θα συζητηθεί μαζί με την απολογία του, πιθανότατα την ερχόμενη Παρασκευή.

Εντός δύο εργάσιμων ημερών από την ημέρα του αγώνα, η οποία μάλιστα δεν υπολογίζεται, πρέπει να κατατεθεί η ένσταση του Παναθηναϊκού σύμφωνα με τον Κανονισμό Αγώνων Ποδοσφαίρου Επαγγελματικών Πρωταθλημάτων. Συνεπώς οι «πράσινοι» είναι εντός των χρονικών ορίων, εφόσον την καταθέσουν εντός της ημέρας.

Το άρθρο 21, παράγραφος 1 του ΚΑΠ προβλέπει ένσταση μεταξύ άλλων: «α) Για αντικανονική διακοπή αγώνα, που οφείλεται σε αναιτιολόγητη και αντίθετη με τους Κανονισμούς, απόφαση του διαιτητή (προφανώς αυτή την παράγραφο θα επικαλεστεί ο Παναθηναϊκός), β) Για εσφαλμένη ερμηνεία και εφαρμογή διατάξεων από τον διαιτητή που σχετίζονται με τη συμπλήρωση των ομάδων, μετά την έναρξη του αγώνα» και ακόμη για αντικανονική συμμετοχή ποδοσφαιριστή, για πλαστοπροσωπία, για απουσία ιατρού αγώνα και κατά του κύρους του αγώνα ο οποίος «τελέστηκε μη νόμιμα».

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στο ίδιο άρθρο... «οι ενστάσεις υποβάλλονται στη διοργανώτρια, με συστημένη επιστολή ή με αποδεικτικό επίδοσης, μέσα σε δύο (2) εργάσιμες ημέρες από την ημέρα που έγινε ο αγώνας, η οποία δεν υπολογίζεται. Ειδικά για το επαγγελματικό ποδόσφαιρο κατατίθενται στο πρωτόκολλο της οικείας επαγγελματικής ένωσης υποχρεωτικά».

Η εκδίκαση της ένστασης θα γίνει μαζί με την απολογία των "πράσινων" για τα επεισόδια, το πιθανότερο την ερχόμενη Παρασκευή 27/11 από το μονομελές πειθαρχικό όργανο της Super League.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ