Εμμένει στη θέση της για υποβιβασμό τριών ομάδων χωρίς μπαράζ η Super League

Super League, ΔΣ

Η Super League κατά τη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της αποφάσισε να εμμείνει στη θέση της ώστε να πέσουν τρεις ομάδες χωρίς μπαράζ και αν αυτό δεν γίνει δεκτό από την ΕΠΟ να επανεξετάσει συνολικά τη θέση της για την αναδιάρθρωση.

Εκτός από αντεγκλήσεις, φωνές, εντάσεις και διαξιφισμούς στο διοικητικό συμβούλιο της Super League υπήρξε και συζήτηση αλλά και αποφάσεις από πλευράς της διοργανώτριας.

Η κυριότερη εξ αυτών ήταν να εμμείνει στη θέση της για υποβιβασμό τριών ομάδων, σύμφωνα με την προκήρυξη της, και χωρίς αγώνα μπαράζ. Μάλιστα στην Λίγκα πήραν την απόφαση αν δεν δεχτεί η ΕΠΟ την πρόταση τους να επανεξετάσουν συνολικά τη στάση τους για την αναδιάρθρωση.

Ένα ακόμη θέμα που συζητήθηκε ήταν η πρόταση του Άρη για να μπουν ξένοι διαιτητές και στα δικά του ντέρμπι με την Super League να σημειώνει πως δεν έχει καμία αντίρρηση και πως όποια άλλη ομάδα θέλει μπορεί να ζητήσει ξένους διαιτητές αρκεί να στείλει το σχετικό αίτημα στην ΚΕΔ.

Η ανακοίνωση της Super League για τις αποφάσεις που πήρε το Δ.Σ. αναφέρει:

"Κατά τη σημερινή συνεδρίαση, το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League έλαβε, μεταξύ άλλων, τις ακόλουθες αποφάσεις:

1/ Αποφάσισε να εμμείνει στην ψηφισθείσα προκήρυξη (δηλαδή στον υποβιβασμό τριών ομάδων μόνο-χωρίς διεξαγωγή μπαράζ) και σε περίπτωση που αυτό δε γίνει δεκτό από την ΕΠΟ τότε θα επανεξετάσει τη θέση του συνολικά ως προς το ζήτημα της αναδιάρθρωσης των κατηγοριών.

2/ Εξουσιοδοτήθηκε ο Πρόεδρος της S.L. να καταρτίσει τις ετήσιες οικονομικές καταστάσεις και να συγκαλέσει την ετήσια Γενική Συνέλευση η οποία θα κρίνει επ’αυτών.

3/ Εγκρίθηκε το πρόγραμμα 7ης-11ης αγωνιστικής το οποίο θα αναρτηθεί εντός των προσεχών ημερών προκειμένου να εξετασθεί η δυνατότητα ικανοποίησης σχετικών αιτημάτων.

4/ Το αίτημα της ΠΑΕ Άρης για τον ορισμό ξένων διαιτητών θα διαβιβαστεί στην ΚΕΔ".

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Όταν συνέλαβαν τον Μανώλη Αγγελόπουλο να παίζει μπαρμπούτι

"Τι κάναμε δηλαδής; Ζάρια παίζαμε. Τι θέλατε να παίζουμε; Μπριτς και κουμ-καν";

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΝΒΑ ΣΕ 24 ΛΕΠΤΑ

Στη σκιά του Ντουράντ και του Ντέιβις

Ο σοβαρός τραυματισμός του Ντουράντ, η επερχόμενη ανταλλαγή του Ντέιβις, η σύνταξη του Πάρκερ κι ο Μεσίνα που γύρισε στην Ευρώπη. Χάρης Σταύρου και Δημήτρης Σκούρτας συζητούν τις εξελίξεις στο I Pod This Game.