STOIXIMAN SUPER LEAGUE

"Εκτονώθηκε" στο φιλικό η ΑΕΚ, 5-0 τη Λαμία

ΑΕΚ - ΛΑΜΙΑ / ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ EUROKINISSI)
ΑΕΚ - ΛΑΜΙΑ / ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Οι παίκτες της ΑΕΚ εκτόνωσαν την ένταση απ’ όλες τις τελευταίες μέρες στο φιλικό με τη Λαμία και κέρδισαν με 5-0 με καλό ποδόσφαιρο στο πρώτο ημίχρονο.

Ο μόνος λόγος που ο Μανόλο Χιμένεθ ήθελε να γίνει το σημερινό (16/3) φιλικό της ΑΕΚ με την Λαμία στο ΟΑΚΑ, ήταν για να μπορέσουν κάπως, να κρατήσουν οι παίκτες του τον αγωνιστικό τους ρυθμό. Στην παρούσα φάση ούτε δοκιμές, ούτε πειράματα έχουν σημασία για τον Ισπανό τεχνικό.

Και η αλήθεια είναι πως από το κέφι και την διάθεση που έδειξαν οι παίκτες της ΑΕΚ, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, φάνηκε πως είχαν ανάγκη αυτή την… αγωνιστική εκτόνωση, μετά από την ένταση των τελευταίων ημερών.

Εξ ου και το σκορ της νίκης της Ένωσης έφτασε στο 5-0 και ήταν 3-0 από το ημίχρονο. Άλλωστε σε αντίθεση με το κέφι και την διάθεση που έβγαλαν οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, οι… συνάδελφοιτους της Λαμίας, έδειξαν περισσότερο πως έκαναν αγγαρεία.

Πιο… κεφάτος από τους κεφάτους της Ένωσης, ήταν καταρχήν ο Γιώργος Γιακουμάκης. Ο νεαρός φορ της ΑΕΚ έπαιξε στα πρώτα 45 λεπτά, πέτυχε δυο γκολ (ένα με πλασέ στο 29’ και ένα με απευθείας σουτ στο 45’), ενώ έχασε και άλλες τρεις εξαιρετικές ευκαιρίες για να στείλει και άλλες φορές την μπάλα στα δίχτυα. Επίσης κεφάτος ήταν ο Αϊντάρεβιτς. Πέτυχε ένα γκολ με μονοκόμματο σουτ στο 1λεπτό, ενώ έδωσε και την ασίστ για το δεύτερο γκολ του Γιακουμάκη. Ενώ και ο Μπακασέτας, που έδωσε και ασίστ στο πρώτο γκολ του Γιακουμάκη, αλλά και ο Μασούντ, που έβγαλε την σέντρα στο γκολ του Αϊντάρεβιτς, έβγαλαν πολλή ενέργεια στα πρώτα 45 λεπτά που έπαιξαν.

Το δεύτερο ημίχρονο, δεν ήταν εξίσου καλό όσο το πρώτο. Όχι τόσο λόγω των αλλαγών που έκανε ο Χιμένεθ, αλλά κυρίως λόγω της αγωνιστικής συμπεριφοράς της Λαμίας, που έσφιξε περισσότερο την άμυνα της και έπαιξε πολύ πιο σκληρά και δυνατά σε σχέση με το πρώτο ημίχρονο. Πάντως η ΑΕΚ πέτυχε ακόμα δυο γκολ, έστω και στο φινάλε του ματς. Το πρώτο με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Χριστοδουλόπουλου στο 90’ και το δεύτερο με όμορφο «λόμπα» μετά από κλέψιμο του Μεληκιώτη.

ΑΕΚ (Α’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ): Τσιντώτας, Γκάλο, Χουλτ, Βράνιες, Γιαννούτσος, Μοράν, Αϊντάρεβιτς, Μπακασέτας, Μασούντ, Γιακουμάκης, Κλωναρίδης.

ΑΕΚ (Β’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ):Μπάρκας, Τζανετόπουλος, Λαμπρόπουλος, Γιαννούτσος, Μπακάκης, Λόπες, Κονέ, Γαλανόπουλος, Λάζαρος, Λιβάγια, Κλωναρίδης (65’ Μεληκιώτης).

ΛΑΜΙΑ(Α’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ): Μελίσσας, Βασιλαντωνόπουλος, Παντελιάδης, Σελίμ, Ασίκμπα, Μπουλούλης, Αναστασόπουλος, Ακόστα, Μπουντνικ, Πίτι, Βάντερσον.

ΛΑΜΙΑ (Β’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ):Πίτκας, Κουτρομάνος, Καραγιάννης, Άστσεριτς, Λινάρδος, Άντρονικ, Φράγκος, Κουκόλης, Παπαργυρίου, Πριντέτα, Μπουλούλης.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ