STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Έκανε τα στραβά μάτια για Σολτάνι!

Έκανε τα στραβά μάτια για Σολτάνι!
Σολτάνι INTIME SPORTS

Ο Σταύρος Τριτσώνης δεν έγραψε τίποτα για "γαλλικά" του Αλγερινού στο Καυτανζόγλειο που τιμωρήθηκε με τρεις και όχι πέντε αγωνιστικές και παίζει κανονικά στο Κύπελλο κόντρα στην ΑΕΚ.

Στα... μαλακά έπεσε ο Καρίμ Σολτάνι που τιμωρήθηκε με τρεις αγωνιστικές - και όχι με πέντε - για την αποβολή του στον πρόσφατο αγώνα της Ξάνθης με τον Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο αλλά για να συμβεί αυτό ο διαιτητής Σταύρος Τριτσώνης έκανε τα στραβά μάτια.

Για την ακρίβεια, ξέχασε ότι απέβαλλε τον Αλγερινό στο 83ο λεπτό με δεύτερη κίτρινη για υβριστική συμπεριφορά όπως φαίνεται στο βίντεο, δεν έγραψε τίποτα για τα "γαλλικά" στο φύλλο αγώνα και ο άσος της Ξάνθης αντί να τιμωρηθεί με πέντε αγωνιστικές, τιμωρήθηκε με τρεις και θα εκτίσει με Παναθηναϊκό, Αστέρα Τρίπολης, Πανθρακικό αλλά θα παίξει κανονικά στο αμέσως επόμενο παιχνίδι, για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας με την ΑΕΚ (27 ή 28/10).

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Όπως προκύπτει από το ποινολόγιο της Super League που δημοσιεύτηκε την Πέμπτη το μεσημέρι, ο Σολτάνι τιμωρήθηκε με δύο αγωνιστικές για την πρώτη κίτρινη για "υβριστική συμπεριφορά έργω ή λόγω ή απόπειρα βιαιοπραγίας σε αντίπαλο παίκτη" επειδή κινήθηκε απειλητικά και έβρισε τον Λάζαρ που του έκανε το μαρκάρισμα.

Την δεύτερη κίτρινη όμως, την πήρε για "ανάρμοστη διαγωγή" που σημαίνει μία αγωνιστική και όχι για "υβριστική συμπεριφορά έργω ή λόγω προς τον διαιτητή και τους βοηθούς" που ισοδυναμεί με άλλες τέσσερις αγωνιστικές (μετά τον συμψηφισμό το σύνολο των αγωνιστικών θα ήταν 5).

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ