STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Έδωσε 100.000 ευρώ για τη μελέτη και δεν τη συζητάει!

Έδωσε 100.000 ευρώ για τη μελέτη και δεν τη συζητάει!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Οι σχέσεις με την NOVA επί τάπητος σε Δ.Σ. της Super League την ερχόμενη Πέμπτη, όχι όμως και οι προτάσεις της Deloitte & PwC για αναδιάρθρωση.

Οι σχέσεις με τηνNOVAκαι ο αθλητικός νόμος που είναι υπό διαβούλευση αλλά όπως όλα δείχνουν μπαίνει στον... πάγο καθώς επίκεινται αλλαγές από τη νέα ηγεσία του υφυπουργείου Αθλητισμού, είναι τα δύο θέματα που θα απασχολήσουν το διοικητικό συμβούλιο τηςSuper Leagueπου θα συνεδριάσει την ερχόμενη Πέμπτη 1/12.

Πουθενά στα θέματα της ημερήσιας διάταξης δεν είναι οι τρεις προτάσεις τηςDeloitte & PwCγια αναδιάρθρωση του πρωταθλήματος για τις οποίες μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr ο συνεταιρισμός έχει καταβάλλει το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 100.000 ευρώ.

Οι προτάσεις πάντως, αργά ή γρήγορα θα πέσουν στο τραπέζι όπως και η αναδιάρθρωση που δεν θα έχει εφαρμογή από το φετινό πρωτάθλημα αλλά από την ερχόμενη περίοδο. Αυτό που απομένει είναι ο τρόπος που θα γίνει η αναδιάρθρωση, ποια μορφή δηλαδή θα έχει το πρωτάθλημα της επόμενης περιόδου (αν θα είναι με 16 ομάδες ή με 14, αν θα έχειplay offs,play play outκατά τις προτάσεις των Deloitte & PwCή αν θα υπάρξουν τροποποιήσεις).

Οι σχέσεις με τηνNOVA

Στην Λίγκα επί του παρόντος ασχολούνται με πιο σοβαρά θέματα όπως είναι οι σχέσεις με τηνNOVA που θέλει να εφαρμόσει ρήτρα 2.8 εκατομμυρίων ευρώ για την 11η αγωνιστική που αναβλήθηκε έπειτα από απόφαση τηςFIFAκαι αρνείται να καταβάλλει το ποσό του 1.2 εκατ. ευρώ που αντιστοιχούσε στην δόση του Οκτωβρίου όπως είχε γράψει τοSport24.grτην Παρασκευή 18/11.

Οι σκέψεις για απαγόρευση εισόδου τηςNOVAστα γήπεδα για τηλεοπτική κάλυψη αφενός είχε τεθεί επί τάπητος και σε προηγούμενο συμβούλιο, στις 27 Σεπτεμβρίου συγκεκριμένα, αλλά είχε αποφασιστεί να μην τραβήξει η Λίγκα το σκοινί, αφετέρου πρόκειται για μεμονωμένες σκέψεις ΠΑΕ και οι πιθανότητες να γίνουν πράξη είναι ελάχιστες. "Ο καθένας εκφράζει την πολιτική του.Δεν υπάρχει μία από αλλού, βάζουμε και από την τσέπη μας δύο χρόνια” σχολίαζαν στην Λίγκα φανερώνοντας την πρόθεση ελλείψει εναλλακτικών λύσεων να μην πάνε σε "πόλεμο" με το συνδρομητικό.

Photo credits: Action images

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ