STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Δυο Sega Football Manager 2018 προσφέρει η Super League

Δυο Sega Football Manager 2018 προσφέρει η Super League

To twitter της Super League προσφέρει δωρεάν δύο (2) παιχνίδια Sega Football Manager 2018 Limited Edition (PC). Ο διαγωνισμός ολοκληρώνεται στις 13 Νοεμβρίου, στις 14:00.

To twitter της Super League προσφέρει δωρεάν δύο (2) παιχνίδια Sega Football Manager 2018 Limited Edition (PC). Ο διαγωνισμός ξεκινάει σήμερα Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2017 και ώρα 11:00 και ολοκληρώνεται τη Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2017 στις 14:00.

Κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού θα εμφανιστούν στο twitter της Super League tweets στα οποία εκτός από τις υπόλοιπες πληροφορίες, θα υπάρχει το #fm2018. Όσοι κάνουν retweet τα συγκεκριμένα tweet θα μπουν αυτόματα στην κλήρωση. Όσα περισσότερα tweet με το #fm2018 κάνετε retweet, τόσες περισσότερες συμμετοχές εξασφαλίζετε στην κλήρωση!

Όροι διαγωνισμού:

- Στο διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος μόνο όσοι κάνουν retweet τουλάχιστον ένα (1) tweet της Super League με το #fm2018.

- Από το διαγωνισμό αποκλείονται οι εργαζόμενοι στη Super League.

- Έγκυρες θεωρούνται οι συμμετοχές μέχρι και ένα (1) λεπτό πριν την κλήρωση.

- Έναρξη διαγωνισμού Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2017 και ώρα 11:00, Λήξη διαγωνισμού Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2017 στις 14:00.

- Δωρεάν μεταφορικά για την αποστολή του δώρου

- Οι δύο (2) νικητές του διαγωνισμού θα λάβουν ως δώρο ένα παιχνίδι Football Manager 2018 Limited Edition για PC ο καθένας. Οι νικητές των δώρων δε θα έχουν δυνατότητα ανταλλαγής τους με χρήματα ή άλλα αντικαταστατά πράγματα.

- Οι νικητές θα αναδειχθούν με ηλεκτρονική κλήρωση, που θα πραγματοποιηθεί αμέσως μετά τη λήξη του διαγωνισμού.

- Οι συμμετέχοντες στο διαγωνισμό, με την παροχή των όποιων προσωπικών τους στοιχείων, συναινούν ανεπιφύλακτα όπως αυτά χρησιμοποιηθούν για το διαγωνισμό και/ή την κλήρωση από τη Super League.

- Η Super League διατηρεί το δικαίωμα να προβαίνει κατά την κρίση της σε τροποποιήσεις των όρων του διαγωνισμού και να τις ανακοινώνει στο λογαριασμό της στο Twitter.

- H συμμετοχή στο διαγωνισμό συνιστά αμάχητο τεκμήριο ότι ο συμμετέχων γνωρίζει και αποδέχεται πλήρως και ανεπιφύλακτα τους όρους αυτού.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ