Δυο Sega Football Manager 2018 προσφέρει η Super League

Δυο Sega Football Manager 2018 προσφέρει η Super League

To twitter της Super League προσφέρει δωρεάν δύο (2) παιχνίδια Sega Football Manager 2018 Limited Edition (PC). Ο διαγωνισμός ολοκληρώνεται στις 13 Νοεμβρίου, στις 14:00.

To twitter της Super League προσφέρει δωρεάν δύο (2) παιχνίδια Sega Football Manager 2018 Limited Edition (PC). Ο διαγωνισμός ξεκινάει σήμερα Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2017 και ώρα 11:00 και ολοκληρώνεται τη Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2017 στις 14:00.

Κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού θα εμφανιστούν στο twitter της Super League tweets στα οποία εκτός από τις υπόλοιπες πληροφορίες, θα υπάρχει το #fm2018. Όσοι κάνουν retweet τα συγκεκριμένα tweet θα μπουν αυτόματα στην κλήρωση. Όσα περισσότερα tweet με το #fm2018 κάνετε retweet, τόσες περισσότερες συμμετοχές εξασφαλίζετε στην κλήρωση!

Όροι διαγωνισμού:

- Στο διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος μόνο όσοι κάνουν retweet τουλάχιστον ένα (1) tweet της Super League με το #fm2018.

- Από το διαγωνισμό αποκλείονται οι εργαζόμενοι στη Super League.

- Έγκυρες θεωρούνται οι συμμετοχές μέχρι και ένα (1) λεπτό πριν την κλήρωση.

- Έναρξη διαγωνισμού Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2017 και ώρα 11:00, Λήξη διαγωνισμού Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2017 στις 14:00.

- Δωρεάν μεταφορικά για την αποστολή του δώρου

- Οι δύο (2) νικητές του διαγωνισμού θα λάβουν ως δώρο ένα παιχνίδι Football Manager 2018 Limited Edition για PC ο καθένας. Οι νικητές των δώρων δε θα έχουν δυνατότητα ανταλλαγής τους με χρήματα ή άλλα αντικαταστατά πράγματα.

- Οι νικητές θα αναδειχθούν με ηλεκτρονική κλήρωση, που θα πραγματοποιηθεί αμέσως μετά τη λήξη του διαγωνισμού.

- Οι συμμετέχοντες στο διαγωνισμό, με την παροχή των όποιων προσωπικών τους στοιχείων, συναινούν ανεπιφύλακτα όπως αυτά χρησιμοποιηθούν για το διαγωνισμό και/ή την κλήρωση από τη Super League.

-  Η Super League διατηρεί το δικαίωμα να προβαίνει κατά την κρίση της σε τροποποιήσεις των όρων του διαγωνισμού και να τις ανακοινώνει στο λογαριασμό της στο Twitter.

-  H συμμετοχή στο διαγωνισμό συνιστά αμάχητο τεκμήριο ότι ο συμμετέχων γνωρίζει και αποδέχεται πλήρως και ανεπιφύλακτα τους όρους αυτού.

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Σου δίνουμε τον δολοφόνο, θυμάσαι ποιο ιστορικό πρόσωπο σκότωσε;

Σπλατεριές και μαχαιρώματα που άλλαξαν τον ρου της ιστορίας.

Οι travel influencers που κάνουν τον πλανήτη να γυρίζει

Να 'ναι καλό κορίτσι και να της αρέσουν τα ταξίδια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24