STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Δυο αγωνιστικές σε Τσόσιτς και Ένχελς

ΑΕΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ SUPERLEAGUE) (ICONPRESS/ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ
ΑΕΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ SUPERLEAGUE) (ICONPRESS/ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ EUROKINISSI

Με δύο αγωνιστικές τιμωρήθηκαν ο Ούρος Τσόσιτς και ο Μπιόρν Ένχελς για την αποβολή τους στις καθυστερήσεις του ντέρμπι ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ. Υπάρχει δικαίωμα έφεσης.

Οι Ούρος Τσόσιτς και Μπιορν Ένχελς τιμωρήθηκαν με δυο αγωνιστικές για την αποβολή τους στις καθυστερήσεις του ντέρμπι ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ την περασμένη Κυριακή, που βρήκε νικήτρια την Ένωση με 3-2.

Οι δυο άσοι κλήθηκαν για απόπειρα βιαιοπραγίας κατά αντιπάλου και βάσει του πειθαρχικού κώδικα της ΕΠΟ τιμωρήθηκαν με δυο αγώνες, αν και θα πρέπει να τονιστεί ότι υπάρχει δικαίωμα έφεσης, προκειμένου να πέσει η ποινή τους.

Το άρθρο 24 3β αναφέρει πως όλες οι αποφάσεις των Πειθαρχικών Επιτροπών των Επαγγελματικών Ενώσεων και της πειθαρχικής επιτροπής της ΕΠΟ προσβάλλονται, σε δεύτερο βαθμό, ενώπιον της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ εφόσον αφορούν μεταξύ άλλων ποινή αγωνιστικού αποκλεισμού ποδοσφαιριστών ή αξιωματούχων άνω της μιας (1) αγωνιστικής ημέρας.

Ο μεν Τσόσιτς χάνει τα ματς με Αστέρα και Ξάνθη, ενώ ο Ένχελς τα παιχνίδια με Ατρόμητο και Πανιώνιο. Βέβαια, έτσι και αλλιώς θα έχαναν τα ματς της 6ης αγωνιστικής λόγω της απευθείας κόκκινης.

Στην 6η αγωνιστική δεν θα αγωνιστούν λόγω τιμωρίας και οι Ντάσιος (Απόλλων Σμύρνης) και Λεονάρντο (Λεβαδειακός). Επίσης, όπως αποφάσισε ο Παναιτωλικός, ο Μπεχαράνο του Παναιτωλικού θα εκτίσει την ποινή του την 8η αγωνιστική με τον ΑΟΚ σύμφωνα με το άρθρο 7 παρ. 4 του Πειθαρχικού Κώδικα.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ