STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Δύο εισαγγελείς για Κασάμι, Περέιρα

Δύο εισαγγελείς για Κασάμι, Περέιρα
Κασάμι, Περέιρα INTIME SPORTS

Η προκαταρκτική εξέταση μετά την καταγγελία της ΑΕΚ για Κασάμι - Περέιρα συνεχίζεται, ενώ πριν από ένα μήνα ο αναπληρωτής αθλητικός εισαγγελέας είχε ασκήσει ποινική δίωξη έπειτα από μηνύσεις δύο φιλάθλων της "Ένωσης".

Σε διπλό ταμπλό παίζεται η υπόθεση με τις χειρονομίες των Κασάμι και Περέιρα, στον αγώνα της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό, στο Ολυμπιακό Στάδιο που είχε διακοπεί τον προηγούμενο Μάρτιο (11/3).

Ο αθλητικός εισαγγελέας Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου διενεργεί προκαταρκτική εξέταση έπειτα από την επίσημη καταγγελία που είχε καταθέσει η "Ενωση" μετά το περιστατικό αλλά στην υπόθεση επενέβη και ο αναπληρωτής αθλητικός εισαγγελέας Γιώργος Λαϊνης έπειτα από μήνυση που είχαν καταθέσει δύο φίλαθλοι της "Ενωσης".

O κ. Λαϊνης άσκησε πριν από ένα μήνα ποινική δίωξη για πρόκληση επεισοδίων με ενδεχόμενο δόλο τόσο στον Ελβετό μέσο όσο και στον πρώην προπονητή του Ολυμπιακού με βάση τον αθλητικό νόμο. Οι δύο υποθέσεις αναμένεται να συσχετιστούν και οι Βίκτορ Περέϊρα και Παϊτιμ Κασάμι αναμένεται να κληθούν για να καταθέσουν.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ