STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Δομάζος: "Θα κάνει την διαφορά ο Μιραλάς, δεν ασχολούμαι με Παναθηναϊκό"

Δομάζος: "Θα κάνει την διαφορά ο Μιραλάς, δεν ασχολούμαι με Παναθηναϊκό"
EUROKINISSI

Σε συνέντευξή του στο ΦΩΣ, ο Μίμης Δομάζος ανέφερε πως ο Κέβιν Μιραλάς θα την διαφορά στο ελληνικό πρωτάθλημα, αρκεί να είναι σε καλή κατάσταση, ενώ ανέφερε πως δεν ασχολείται με τον Παναθηναϊκό.

Ο "Στρατηγός" του ελληνικού ποδοσφαίρου, ο εμβληματικός θρύλος του Παναθηναϊκού, Μίμης Δομάζος, μίλησε στην εφημερίδα "ΦΩΣ" και αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια για τον Κέβιν Μιραλάς, ενώ είπε ακόμα πως δεν ασχολείται με το "τριφύλλι". Επιπροσθέτως, ανέλυσε και τη μάχη στην κορυφή του πρωταθλήματος.

Για τον Μιραλάς δεν μου είπες. Είναι ο καλύτερος ξένος του Ολυμπιακού τα τελευταία χρόνια;

"Ναι, τα τελευταία χρόνια επί Μαρινάκη νομίζω ότι είναι ο καλύτερος ξένος που είδαμε εδώ. Είναι μεταγραφή που θα κάνει τη διαφορά στο ελληνικό πρωτάθλημα το οποίο είναι αδύναμο ποιοτικά. Βέβαια να τον δούμε σε τι κατάσταση είναι".

Μέχρι και πέρσι έπαιζε πολύ καλά στην Πρέμιερ Λιγκ...

"Ναι, αν είναι όπως πριν, θα παίξει ρόλο αυτή η μεταγραφή στο ποιος θα πάρει το πρωτάθλημα. Θα κάνει τη διαφορά στο ελληνικό πρωτάθλημα. Πάντως όσο περνάνε τα χρόνια, η ταχύτητα μειώνεται. Ο μεγάλος παίκτης πρέπει να έχει διάρκεια. Βέβαια, είναι 30χρονών, δεν είναι προχωρημένη η ηλικία του. Και παίζει σε μια θέση, στην οποία πόναγε ο Ολυμπιακός".

Ποιος πιστεύεις ότι θα πάρει το πρωτάθλημα;

"Δεν μπορεί να κάνει πρόβλεψη κανείς διότι φέτος το πρωτάθλημα είναι... αγγλικό. Όλες οι ομάδες χάνουνε βαθμούς, μπορούν και οι μικρές ομάδες να κόψουν βαθμούς από τις λεγόμενες μεγάλες. Ο τίτλος θα κριθεί στην επαρχία κατά την γνώμη μου. Και εμείς στον Παναθηναϊκό κάποτε χάναμε τα ντέρμπι από Ολυμπιακό και ΑΕΚ, αλλά παίρναμε τον τίτλο λόγω επαρχίας. Βλέπω πάντως ότι η ΑΕΚ κερδίζει και εκτός έδρας. Τον ΠΑΟΚ δεν μπορείς να τον αγνοήσεις, πόσο μάλλον τον Ολυμπιακό. Θα υπάρξει γερή κόντρα πιστεύω στο τέλος. Θα παίζεται ως το τέλος το πρωτάθλημα. Αν μπορούσα να ξεχωρίσω ένα ματς που θα έχει ιδιαίτερη βαρύτητα, είναι το Ολυμπιακός - ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη. Ο Ολυμπιακός έχει ένα αβαντάζ επειδή έχει την ΑΕΚ στην έδρα του".

Πες μου και κάτι για τον Παναθηναϊκό. Εσύ είσαι με τον Ουζουνίδη ή με την εσωτερική αντιπολίτευση στον Ουζουνίδη και στους ανθρώπους του;

"Δεν ασχολούμαι με τον Παναθηναϊκό τώρα. Ειδικά εγώ".

Γιατί; Έχεις πικρία;

"'Όχι πικρία, αλλά πήγαμε να κάνουμε κάτι να βοηθήσουμε να σωθεί ο Παναθηναϊκός, και κάπου σταμάτησε. Γι΄αυτό δεν θέλω να ασχοληθώ ξανά".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ