STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Δίωξη σε Λέτο, όχι σε Μάνταλο

Δίωξη σε Λέτο, όχι σε Μάνταλο

Χάνει τα ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ ο Σεμπάστιαν Λέτο, εντός της ημέρας η δίωξη, την Παρασκευή (7/4) η απολογία. Γιατί την γλυτώνει ο Πέτρος Μάνταλος.

Σήμερα (5/4) ή το αργότερο αύριο (6/4) αναμένεται να ασκήσει ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου πειθαρχική δίωξη στον Σεμπάστιαν Λέτο για την ενέργεια του να φτύσει τον Πέτρο Μάνταλο στους πανηγυρισμούς για το τρίτο γκολ των "πράσινων" στο πρόσφατο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Ο Αργεντινός άσος θα κληθεί σε απολογία για την Παρασκευή 7/4 το πρωί μαζί με τις υπόλοιπες υποθέσεις που θα εκδικαστούν στον αθλητικό δικαστή για την 26η αγωνιστική (στο… σκαμνί θα καθίσουν ΑΕΚ, Ολυμπιακός, Πανιώνιος, ΠΑΟΚ, Ηρακλής).

Ο Λέτο κινδυνεύει με δύο αγωνιστικές τιμωρία για "έργω εξύβριση" και αν του επιβληθεί η συγκεκριμένη ποινή - που είναι το πιθανότερο σενάριο - αυτό θα γίνει αυθημερόν και έτσι θα χάσει τα παιχνίδια με ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα την Κυριακή 9/4 στην Τούμπα και για τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου στο «Απόστολος Νικολαϊδης» την Μεγάλη Τετάρτη 12/4.

Αντίθετα, ο Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου, δεν προτίθεται να ασκήσει πειθαρχική δίωξη στον Πέτρο Μάνταλο για το "μαρκάρισμα" στον Λέτο στο ξεκίνημα της φάσης στην οποία σημειώθηκε το 3-2 υπέρ του Παναθηναϊκού, γιατί θεωρεί ότι ο διαιτητής Γιάννης Παπαδόπουλος παρακολουθεί τη φάση και θα μπορούσε να τιμωρήσει τον ποδοσφαιριστή της Ένωσης.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ