STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Διπλάσια ματς εντός - εκτός!

Διπλάσια ματς εντός - εκτός!
Λεβαδειακός, ΠΑΣ Γιάννινα ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Οι αναβολές των δυο πρώτων αγωνιστικών της φετινής Super League αλλά και της 11ης έχουν οδηγήσει σε ένα αρκετά αλλοπρόσαλλο πρόγραμμα για τέσσερις ομάδας της λίγκας. Δείτε αναλυτικά στο Sport24.gr.

Κάθε καλοκαίρι όταν γίνεται η κλήρωση ενός πρωταθλήματος οι ομάδες ξέρουν δυο πράγματα. Πρώτον ότι στη διάρκεια της σεζόν θα αντιμετωπίσουν όλες τις ομάδες και δεύτερον ότι τη μια εβδομάδα θα παίζουν εντός και την άλλη εκτός ή το αντίστροφό. Και στην χειρότερη των περιπτώσεων να δώσουν διαδοχικά δυο αγώνες μακριά από την έδρας τους ή δυο συνεχόμενους μπροστά στο κοινό τους.

Όλα αυτά ίσχυαν μέχρι πέρυσι γιατί φέτος στο απίστευτο και όμως ελληνικό πρωτάθλημα με τις αναβολές των δυο πρώτων αγωνιστικών αλλά και της 11ης αγωνιστικής λόγω των όσων έχουν γίνει στο ελληνικό ποδόσφαιρο έχουμε ένα εντελώς αλλοπρόσαλλο πρόγραμμα για τέσσερις ομάδες της λίγκας.

Συγκεκριμένα όλοι οι σύλλογοι έχουν δώσει έως τώρα εννιά παιχνίδια και τα ματς έχουν μοιραστεί σε πέντε εντός, τέσσερα εκτός ή τέσσερα εντός και πέντε εκτός για τους περισσότερους συλλόγους. Κάτι απόλυτα φυσιολογικό.

Υπάρχουν όμως τέσσερις ομάδες που έχουν δει το πρόγραμμα να παίζει περίεργα παιχνίδια και να έχουν δώσει έξι παιχνίδια εντός και τρία εκτός και το αντίστροφό.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα και ο Λεβαδειακός θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι ευνοημένοι, μέχρι στιγμής από τη φετινή σεζόν, καθώς έχουν αγωνιστεί μπροστά στο κοινό τους σε έξι από τα εννιά ματς που έχουν δώσει. Βέβαια στην διάρκεια της χρονιάς θα συμβεί και το αντίστροφο.

Αντίθετα η Ξάνθη και ο Πλατανιάς είναι οι δυο ομάδες που έχουν αγωνιστεί σε μόλις τρία παιχνίδια στην έδρα τους και έχουν δώσει έξι ματς μακριά από τα Πηγάδια και τα Περιβόλια.

Όσο για την τετράδα των μεγάλων μόνο ο Παναθηναϊκός έχει παίξει έως τώρα λιγότερους αγώνες, τέσσερις, στην Λεωφόρο ενώ Ολυμπιακός, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ έχουν δώσει από πέντε ματς στην έδρα τους.

Δείτε αναλυτικά τον πίνακα με τα εντός και τα εκτός έδρας ματς κάθε ομάδας:

Ομάδα Εντός Εκτός
Ολυμπιακός 5 4
ΠΑΣ Γιάννινα 6 3
Παναθηναϊκός 4 5
ΑΕΚ 5 4
Πανιώνιος 5 4
Ατρόμητος 4 5
Ξάνθη 3 6
Λεβαδειακός 6 3
Παναιτωλικός 5 4
ΠΑΟΚ 5 4
Κέρκυρα 5 4
Αστέρας 4 5
Πλατανιάς 3 6
ΑΕΛ 4 5
Βέροια 4 5
Ηρακλής 4 5
TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ