STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Δικαστική νίκη Μελισσανίδη κατά Κούγια

ΦΙΛΙΚΟ / ΑΕΚ - ΜΠΑΣΑΚΣΕΧΙΡ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΦΙΛΙΚΟ / ΑΕΚ - ΜΠΑΣΑΚΣΕΧΙΡ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Το Δικαστήριο δέχθηκε την αγωγή του Δημήτρη Μελισσανίδη κατά του Αλέξη Κούγια για δηλώσεις του στις 11 Οκτωβρίου 2018 και υποχρέωσε τον ιδιοκτήτη της ΑΕΛ σε καταβολή 10.000 ευρώ συν τα δικαστικά έξοδα.

Η ΑΕΚ έλαβε τη Δευτέρα (6/7) στα χέρια της την υπ' αριθμόν 1853/2020 απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών για την αγωγή που είχε καταθέσει ο Δημήτρης Μελισσανίδης κατά του Αλέξη Κούγια σχετικά με τις δηλώσεις του δεύτερου στις 11 Οκτωβρίου 2018 για τη διαιτησία στο ματς της ΑΕΛ με την Ξάνθη για εκείνη τη σεζόν (2018/19).

Ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ είχε στραφεί με ανακοίνωσή του κυρίως κατά του τέταρτου διαιτητή της αναμέτρησης, Γιώργου Λάμπρου, ενώ μεταξύ άλλων είχε πει: "Ψάξτε σε πόσα ματς της ΑΕΚ ήταν τέταρτος ο Λάμπρου, η γνώση που έχω είναι ότι ο Μελισσανίδης τον έβαλε στους πίνακες".

Το Δικαστήριο όπως αναφέρεται στην απόφαση της 25ης Μαΐου 2020 έκρινε ότι "ο ενάγων (Δημήτρης Μελισσανίδης) υπέστη ηθική βλάβη για την αποκατάσταση της οποίας δικαιούται εύλογη χρηματική ικανοποίηση, ενώ οι ισχυρισμοί του Κούγια κρίνονται ως υβριστικοί".

Δέχθηκε την αγωγή του Δημήτρη Μελισσανίδη και υποχρέωσε τον Κούγια σε καταβολή 10.000 ευρώ με το νόμιμο τόκο από 17/11/2018 μέχρι και την εξόφληση, αλλά και στην καταβολή μέρους των δικαστικών εξόδων ορίζοντας το ποσό στα 500 ευρώ.

Υπενθυμίζεται, παράλληλα, ότι σήμερα 6 Ιουλίου η ΠΑΕ ΑΕΚ κατάθεσε μήνυση κατά του Αλέξη Κουγια για όσα εκείνος ανέφερε εναντίον εκείνης και του διοικητικού ηγέτη της Δημήτρη Μελισσανίδη, περί "εγκληματικής οργάνωσης".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ