STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Διατηρήθηκαν τα κονδύλια για Παναθηναϊκό και ΑΕΚ

Διατηρήθηκαν τα κονδύλια για Παναθηναϊκό και ΑΕΚ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η Περιφέρεια Αττικής κράτησε διαθέσιμα τα ποσά που είχαν προβλεφθεί για το γηπεδικό του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ και για το 2017. Διαβάστε το ρεπορτάζ του Sport24.gr.

Διαθέσιμα για άλλη μία χρονιά είναι τα κονδύλια της Περιφέρειας Αττικής, για τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ! Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Sport24.gr, οι κωδικοί με τα χρήματα για τις δύο αθηναϊκές ομάδες περιλαμβάνονται στον προϋπολογισμό του 2017.

Καταρχάς, στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου την Τρίτη (22/11) εγκρίθηκε το Πρόγραμμα Εκτελεστέων Έργων Περιφέρειας Αττικής οικονομικού έτους 2017, με εισηγητή τον αντιπεριφερειάρχη, Χρήστο Καραμάνο.

Μεταξύ των έργων που θα χρηματοδοτήσει η Περιφέρεια Αττικής, συγκαταλέγονται η ανακαίνιση του "Απόστολος Νικολαΐδης" και η κατασκευή της "Αγιάς Σοφιάς", στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Τα ποσά δεν έχουν αλλάξει, αφού για το γήπεδο του Παναθηναϊκού έχουν προβλεφθεί 7 εκατομμύρια ευρώ και για την έδρα της ΑΕΚ, προορίζονται 20 εκατομμύρια ευρώ.

Υπενθυμίζεται πως οι δύο ομάδες δεν πρόκειται να διαχειριστούν απ' ευθείας τα χρήματα, αλλά θα διενεργηθούν διαγωνισμοί με ανάδειξη μειοδότη, ο οποίος θα αναλάβει τις εργασίες μέχρι το προβλεπόμενο ποσό.

Όσον αφορά την αξιοποίηση των κονδυλιών, από την Περιφέρεια Αττικής τόνισαν στο Sport24.gr πως μέχρι στιγμής οι αρμόδιες τεχνικές υπηρεσίες δεν έχουν επίσημα αιτήματα από τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ, για την οργάνωση των σχετικών διαδικασιών.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ