Διάσημοι ξένοι κοντοί στα ελληνικά γήπεδα

Με αφορμή την έλευση του Ματιέ Βαλμπουενά για τον Ολυμπιακό, το Sport24.gr θυμίζει ποδοσφαιριστές που η φύση δεν τους προίκισε με πολλά εκατοστά στο κορμί τους. Πολλοί εξ αυτών όμως, έκαναν σπουδαία καριέρα.

Ο σπουδαιός Ματιέ Βαλμπουενά είναι πολύ κοντά στο να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό και "να ρίξει τα τσιμέντα", όπως είχε πει κάποτε ο Νίκος Αλέφαντος για τον Ίλια Ίβιτς πριν έρθει στον Πειραιά για λογαριασμό των Πειραιωτών.

Ένας από τους διασημότερους κοντούς των γηπέδων, ντύνεται στα "ερυθρόλευκα" και το Sport24.gr έψαξε ποδοσφαιριστές που η φύση στάθηκε αρκετά "σφιχτή" σχετικά με τα εκατοστά του κορμιού τους. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν κατάφεραν πολλοί εξ αυτών να κάνουν καριέρα και μάλιστα αξιοπρόσεκτη!

Προφανώς και δεν γίνεται να καταγραφούν όλες οι περιπτώσεις, ούτε θα βγάλουμε μεζούρα για να τους μετρήσουμε. Δεν είμαστε αστυνομικό τμήμα που εκδίδει ταυτότητες, επομένως ο στόχος είναι να θυμηθούν οι παλαιότεροι και να μάθουν οι νεότεροι διάφορους ξένους παίκτες που έπαιξαν στο ελληνικό πρωτάθλημα και ήταν μετρίου αναστήματος. Το 1.70μ. δεν το πιάνει κανείς τους πάντως.

Από τον Ντιέγκο Μπουονανότε που αγωνίστηκε -χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία- στην ΑΕΚ και είχε ύψος κάτω από το 1.60μ., ως τον Βίκτορ Βιτόλο που φόρεσε τη φανέλα τόσο του Αρη όσο και του ΠΑΟΚ. Φυσικά, δεν λείπουν και παίκτες με την δική τους ιστορία όπως οι Αριέλ Ιμπαγάσα και Αρούνα Μπαμπαγκίντα που έπαιξαν στον Ολυμπιακό και ο Αμπντούλ Ατζαγκούν στον Παναθηναϊκό.

ΝΤΙΕΓΚΟ ΜΠΟΥΟΝΑΝΟΤΕ (1,57Μ.)

ΦΕΛΙΠΕ ΣΑΝΣΟΝ (1,64Μ.)

ΒΑΝΤΕΡΣΟΝ (1,64Μ.)

ΑΜΠΝΤΟΥΛ ΑΤΖΑΓΚΟΥΝ (1,65Μ.)

ΜΙΛΤΟΝ ΝΟΥΝΙΕΣ (1,65Μ.)

ΙΒΑΝ ΣΑΝΤΟΣ (1,65Μ.)

ΑΡΙΕΛ ΙΜΠΑΓΑΣΑ (1.66Μ.)

ΑΡΟΥΝΑ ΜΠΑΜΠΑΓΚΙΝΤΑ (1.67Μ.)

ΡΟΜΠΕΡΤΟ ΜΕΡΙΝΟ (1,67Μ.)

ΛΕΣΕΚ ΠΙΣ (1,67Μ.)

ΒΙΚΤΟΡ ΒΙΤΟΛΟ (1,68Μ.)

 
SHARE

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK

 

HIGHLIGHTS