STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Διάκριση για Εμποκού, Μπεν από το France Football

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Το France Football συμπεριέλαβε τους Εμποκού και Μπεν στη λίστα με τους καλύτερους πέντε παίκτες από την Αφρική που αγωνίστηκαν στην Ευρώπη το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε.

Πολ Ζοζέ Εμποκού και Ελ Φαρντού Μπεν βοήθησαν Παναθηναϊκό και Πανιώνιο αντίστοιχα να φτάσουν σε νίκες και είχαν καταλυτική παρουσία στα τρίποντα που πήραν οι "πράσινοι" και οι "κυανέρυθροι".

Η αγωνιστική τους παρουσία μάλιστα τους έβαλε στην καλύτερη πεντάδα των παικτών από την Αφρική που αγωνίζονται στην Ευρώπη για το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε σύμφωνα με το www.francefootball.fr.

Συγκεκριμένα κάθε εβδομάδα η αθλητική ιστοσελίδα από την Γαλλία παρουσιάζει τους πέντε καλύτερους αφρικανούς ποδοσφαιριστές και αυτή την εβδομάδα ήταν η σειρά των Εμποκού και Μπεν να έχουν μια θέση στην κορυφαία πεντάδα.

Στην πεντάδα βρίσκονται με την κάτωθι σειρά οι Πολ Ζοζέ Εμποκού (Παναθηναϊκός), Σοφιάν Χάνι (Άντερλεχτ), Μοχάμεντ Σαλάχ (Ρόμα), Ελ Φαρντού Μπεν (Πανιώνιος) και Σαμουέλ Ετό (Αντάλιασπορ),

Μάλιστα στο σχετικό δημοσίευμα υπάρχει αναφορά στα κατορθώματα τους στους αγώνες των ομάδων τους και μεταξύ άλλων για τον Εμποκού σημειώνεται ότι έφτασε το περασμένο καλοκαίρι στον Παναθηναϊκό, τα πήγε πολύ καλά στο πρόσφατο Κόπα Άφρικα και συνεχίζει τις καλές του εμφανίσεις και με το τριφύλλι έχοντας δυο ασίστ και ένα γκολ στην Τρίπολη.

Το κείμενο για τον Μπεν τονίζει ότι ο επιθετικός του Πανιωνίου σκόραρε για τρίτη συνεχόμενη εβδομάδα και κάνει μια μίνι αναδρομή στην καριέρα του στην Ελλάδα και το πέρασμα του από την Βέροια, τον Λεβαδειακό και τον Πανιώνιο και τονίζει ότι έχει ήδη έξι γκολ μέχρι τώρα στην Super League.

Διάκριση για Εμποκού, Μπεν από το France Football
TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ