STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Διαιτητές Super League: Ενοχλημένοι με τη δήλωση Χούμπελ

SUPERLEAGUE / ΒΟΛΟΣ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΒΟΛΟΣ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Οι διαιτητές και οι βοηθοί της Super League 1 εμφανίζονται ενοχλημένοι από τη δήλωση του εκπροσώπου των FIFA και UEFA στην Ελλάδα, Χέρμπερτ Χούμπελ, και εξετάζουν τρόπους αντίδρασης, πιθανότατα μέσω ανακοίνωσης.

Ο εντεταλμένος εκπρόσωπος των FIFA/UEFA στην Ελλάδα, Χέρμπετ Χούμπελ, με δήλωση του την παραμονή των Χριστουγέννων (24/12) τόνισε πως στο Βόλος - Ολυμπιακός έγιναν ξεκάθαρα και προφανή λάθη και τάχθηκε υπέρ της παραδειγματικής τιμωρίας των διαιτητών.

Οι διαιτητές και βοηθοί της Super League 1, οι οποίοι έχουν ήδη προχωρήσει σε επ' αόριστον αποχή από τα καθήκοντά τους, εμφανίζονται ενοχλημένοι από τη δήλωση του Αυστριακού.

Τις τελευταίες ώρες εξετάζουν τρόπους για να εκφράσουν την αντίδρασή τους και και εξετάζουν τη μορφή εκδήλωσης της ενόχλησής τους. Πιθανότατα αυτή θα γίνει μέσω ανακοίνωσης.

Πλέον όλα τα βλέμμα στρέφονται στο προγραμματισμένο για τη Δευτέρα (30/12) συμβούλιο της Super League 1. Oι εκπρόσωποι των 14 ΠΑΕ του συνεταιρισμού θα αποφασίσουν για το πώς θα κινηθούν από εδώ και πέρα με τους ρέφερι να επιμένουν ότι δεν κάνουν πίσω εάν δεν αποσυρθούν οι μηνύσεις εναντίον τους.

Στο συμβούλιο της Λίγκας δεν θα υπάρχει εκπροσώπηση διαιτητών μέσω του πενταμελούς άτυπου συμβουλίου τους.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ