Διαφωνία και αδιέξοδο

Παραμένουν οι διαφωνίες για τη μείωση των ομάδων και τα playoffs μετά το ΔΣ της Δευτέρας (24/7) στη λίγκα, όπου δεν βρέθηκε λύση, με τον χρόνο πλέον να πιέζει ασφυκτικά. Νέα συνεδρίαση την Παρασκευή (28/7).

Η Super League συνεδρίασε το μεσημέρι της Δευτέρας (24/7), ωστόσο άκρη δεν βρέθηκε μετά από πολύωρες συζητήσεις και το νέο πρωτάθλημα εξακολουθεί να βρίσκεται στον... αέρα.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης υπήρξαν εντάσεις μεταξύ των μελών του συνεταιρισμού, καθώς επικρατούν εντελώς αντίθετες απόψεις ανάμεσα στους "μεγάλους" και τους "μικρούς".

Κάθε πλευρά εμμένει στις δικές της θέσεις, με τις διαφωνίες να έχουν εν πολλοίς να κάνουν με το οικονομικό κομμάτι, κάτι εξόχως σημαντικό για την επιβίωση των ασθενέστερων βάση... τσέπης ομάδων της λίγκας.

Οι "μικροί" δεν δέχονται την μείωση των ομάδων σε 14 (από 16 που ήταν μέχρι σήμερα) και πολύ δύσκολα θα αλλάξει αυτή η τάση στο άμεσο μέλλον, αφού χρειάζονται 12 ψήφοι για να περάσει, που αυτή τη στιγμή δεν συγκεντρώνονται.

Οι αντιδράσεις είναι ακόμη μεγαλύτερες αναφορικά με τα playoffs, ειδικά όταν υπάρχει σύγκρουση τριών απόψεων:

1) Να μην διεξαχθούν καθόλου.

2) Να προχωρήσουν κανονικά και μέσα από τη διαδικασία να προκύψει ο πρωταθλητής.

3) Να πραγματοποιηθούν με τη μορφή που είχαν μέχρι σήμερα.

Η δεύτερη περίπτωση βρήκε εντελώς αντίθετη την πλευρά της ΠΑΕ Ολυμπιακός, που είναι ανάμεσα στο 1) και το 3).

Όμως σε αυτό το ενδεχόμενο η NOVA χάνει έναν αγωνιστικό μήνα και δύναται να κάνει χρήση ρήτρας, που υπολογίζεται περίπου στα 4.500.000€.

Σενάριο στο οποίο δεν είναι αρνητικοί οι "μικροί", με την εξής προϋπόθεση: η χασούρα των 4,5 εκατ. ευρώ να πάει στις πλάτες των "μεγάλων". Σε αυτό το ενδεχόμενο ωστόσο αντέδρασε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Άκρη λοιπόν δεν βρέθηκε και έτσι αυτή τη στιγμή είμαστε μπροστά σε αδιέξοδο. Η προκήρυξη του πρωταθλήματος ωστόσο πρέπει να ανακοινωθεί μέσα στις επόμενες ημέρες, κάτι που ίσως συμβεί την ερχόμενη Παρασκευή (28/7), όταν και θα γίνει νέα συνεδρίαση στην Super League.

Photo credits: EUROKINISSI

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΜΕ ΤΗ SUPER LEAGUE TO ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ

έτοιμη για αγωγή η NOVA

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Η Desiree Akhavan ξέρει τι κάνει μια λεσβιακή σκηνή πραγματικά σέξι

Μιλήσαμε με τη σκηνοθέτιδα του 'Miseducation of Cameron Post' για το πώς έφτιαξε μία ταινία για κλινικές 'θεραπείας' ομοφυλοφίλων στην Αμερική του Trump, την ανώμαλη προσγείωσή της μετά το μεγάλο βραβείο του Φεστιβάλ Sundance, και το κλειδί για μια αυθεντική, λεσβιακή ερωτική σκηνή.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24