STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Δεν ολοκλήρωσε την ανατροπή ο Λεβαδειακός, 2-2 με τον Παναιτωλικό

Δεν ολοκλήρωσε την ανατροπή ο Λεβαδειακός, 2-2 με τον Παναιτωλικό
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Λεβαδειακός βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0 στο εικοσάλεπτο του αγώνα με τον Παναιτωλικό αλλά κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσια και να ψάξει τη νίκη που τελικά δεν ήρθε αν και αγωνιζόταν με παίκτη παραπάνω από το 68' της αναμέτρησης.

Τέρμα στην κατρακύλα και στις... πεντάρες έβαλε ο Παναιτωλικός στην αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό εκτός έδρας με τις δυο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες με 2-2 στο ντεμπούτο του Γιάννη Ματζουράκη στον πάγκο της ομάδας του Αγρινίου. Οι γηπεδούχοι από την πλευρά τους έδειξαν και πάλι ότι διαθέτουν ένα αρκετά δυνατό σύνολο που δεν τα παρατάει ποτέ. Οι παίκτες του Άκη Μάντζιου βρέθηκαν με 2-0 πίσω στο σκορ αλλά κατάφεραν να επιστρέψουν στο ματς, να το φέρουν στα ίσια και να κυνηγήσουν την ολική ανατροπή που τελικά δεν ήρθε.

Ο Λεβαδειακός από το 68' αγωνιζόταν με παίκτη παραπάνω καθώς ο διαιτητής της αναμέτρησης απέβαλε τον Ντιέγκο Μπεχαράνο με δεύτερη κίτρινη μετά από μια αψιμαχία με τον Μιλιάζες αν και θα έπρεπε να αποβάλει και τον Πορτογάλο αμυντικό.

Οι Βοιωτοί έψαξαν τη νίκη μέχρι το τέλος του αγώνα αλλά στα τελευταία λεπτά έδειξαν να μένουν από δυνάμεις και δεν κατάφεραν να αξιοποιήσουν την πίεση τους αλλά και την υπεροχή που είχαν μέχρι το τελευταίο σφύριγμα της αναμέτρησης.

Η ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς

Διαιτητής: Σπυρίδων Σελίμος (Λακωνίας)

Βοηθοί: Γεώργιος Σταυρουλάκης (Ρεθύμνου), Γεώργιος Λαζαρίδης (Καβάλας)

4ος: Ηλίας Σπάθας (Πειραιά)

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Μάντζιος):Τσιντώντας, Μιλιάζες (75' Μίγκας), Τριποτσέρης (29' Νικολάου), Ουόν, Στάθης, Γιάχιτς, Ρομέου, Φαβάλι (70' Μάρκοβιτς), Τσίμο Ναβάρο, Γιακουμάκης, Μάντζιος.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Ματζουράκης): Κυριακίδης, Ντιέγκο Μπεχαράνο, Κούσας, Παπάζογλου, Ρουσκουγιέδα (65' Μάρκος Πάουλο), Κουτρουμάνος, Μάκος, Ντάνι Μπεχαράνο, Καπέλ, Βιγιαφάνες (71' Κέβιν), Μαρκόφσκι (80' Ουάρντα).

Γκολ: 40' Γιακουμάκης, 47' Μάντζιος/11'-20' Μαρκόφσκι

Κίτρινες: 42' Φαβάλι, 68' Μιλιάζες, 68' Γιάχιτς, 90' Γιακουμάκης/10' Παπάζογλου, 13' Κυριακίδης, 30' Μαρκόφσκι, 46' Ντιέγκο Μπεχαράνο, 86' Καπέλ, 87' Ντάνι Μπεχαράνο

Κόκκινες: 68' Ντιέγκο Μπεχαράνο (δεύτερη κίτρινη)

Θυμηθείτε εδώ το LIVE της αναμέτρησης Λεβαδειακός-Παναιτωλικός

Δείτε ΕΔΩ τη βαθμολογία της Super League κι όχι μόνο .

Δεν ολοκλήρωσε την ανατροπή ο Λεβαδειακός, 2-2 με τον Παναιτωλικό
INTIME SPORTS

Όμορφο ματς, εναλλαγές στο σκορ και μάχες στην Λιβαδειά

Ο Παναιτωλικός με εμφανώς καλύτερη ψυχολογία μετά την αλλαγή προπονητή μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι, πίεσε την αντίπαλη άμυνα και προσπάθησε να γίνει απειλητικός από την αρχή. Στο 11' οι παίκτες του Γιάννη Ματζουράκη έκλεψαν τη μπάλα και με μια μπαλιά βρέθηκαν στην περιοχή του Τσιντώντα. Ο Μαρκόφσκι ήταν αποδέκτης της, οριακά σε θέση οφσάιντ, με τον επιθετικό του Παναιτωλικού να πλασάρει εύστοχα και να παίρνει το προβάδισμα. Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να έχουν την υπεροχή και στο 19' ο Ρουσκουγιέδα έκανε ωραία ενέργεια και ένα σουτ το οποίο έφυγε έξω.

Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας του Αγρινίου συνέχισαν να επιτίθενται από την αριστερή πλευρά όπου έβρισκαν διαδρόμους και κέρδισαν κόρνερ στο 20'. Ο Ρουσκουγιέδα ανέλαβε την εκτέλεση του από τα αριστερά με τον Ντάνο Μπεχεράνο να παίρνει την πρώτη κεφαλιά προς τα πίσω και τον Μαρκόφσκι από κοντά να πλασάρει σε κενή εστία για το 2-0.

Δεν ολοκλήρωσε την ανατροπή ο Λεβαδειακός, 2-2 με τον Παναιτωλικό
INTIME SPORTS

Ο Λεβαδειακός που σε αυτό το πρώτο εικοσάλεπτο δεν υπήρχε στο γήπεδο άρχισε να ανεβαίνει και απείλησε για πρώτη φορά στο 26' όταν ο Μάντζιος βρέθηκε μέσα στην περιοχή, επιχείρησε το σουτ αλλά ο Κούσας με προβολή έδιωξε σε κόρνερ. Τρία λεπτά αργότερα ο Άκης Μάντζιος έβγαλε από το ματς τον Τριποτσέρη και πέρασε στην θέση του τον Νικολάου ενώ τοποθέτησε τον Γιάχιτς στα στόπερ.

Θέλησε έτσι να κάνει πιο επιθετική την ομάδα του και να βγει μπροστά στην προσπάθεια του Λεβαδειακού να μειώσει αρχικά το σκορ και εν συνεχεία να φτάσει στην ισοφάριση. Οι γηπεδούχοι στο 32' είχαν μια πολύ καλή στιγμή όταν ο Ρομέου βρέθηκε μέσα στην περιοχή από πλάγια και με ένα βολέ προσπάθησε να νικήσει τον Κυριακίδη ο οποίος εκτινάχθηκε στην αριστερή του γωνία και απομάκρυνε την μπάλα.

Οι πράσινοι είχαν ανεβάσει την απόδοση τους και αυτό ήταν εμφανές την ώρα που ο Παναιτωλικός παρά το γεγονός ότι είχε το προβάδισμα έδειξε να παίζει πιο αγχωμένα. Η μείωση του σκορ ήρθε στο 40' μετά από ωραία επίθεση του Λεβαδειακού από τα αριστερά με τον Ναβάρο να γυρνάει την μπάλα στον Φαβάλι, αυτός σούταρε έξω από την περιοχή με την μπάλα να κοντράρει πάνω στον Μάκο και να μην απομακρύνεται. Αντίθετα πήρε πορεία προς το αριστερό δοκάρι του Κυριακίδη και εκεί ήρθε ο Γιακουμάκης με προβολή να στείλει την μπάλα στα δίχτυα για το 2-1.

Δεν ολοκλήρωσε την ανατροπή ο Λεβαδειακός, 2-2 με τον Παναιτωλικό
INTIME SPORTS

Ισοφάριση με το καλημέρα στο δεύτερο 45λεπτο

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Λεβαδειακός έφτασε στην ισοφάριση. Σε μια βαθιά μπαλιά από το χώρο του κέντρου ο Ντιέγκο Μπεχαράνο κράτησε από το χέρι τον Μάντζιο ο οποίος έπεσε στην περιοχή και ο Σελίμος έδειξε την άσπρη βούλα και κιτρίνισε τον αμυντικό των φιλοξενούμενων. Ο πρώτος σκόρερ των Βοιωτών ανέλαβε την εκτέλεση του και έστειλε την μπάλα στην δεξιά γωνία του Κυριακίδη με τον γκολκίπερ του Παναιτωλικού να πέφτει στα αριστερά. Αυτό ήταν το έκτο γκολ σε επτά παιχνίδι για τον πρώτο σκόρερ στην ιστορία του Λεβαδειακού.

Δεν ολοκλήρωσε την ανατροπή ο Λεβαδειακός, 2-2 με τον Παναιτωλικό
INTIME SPORTS

Οι γηπεδούχοι έχοντας και την ψυχολογία υπέρ τους μετά την ισοφάριση του σκορ προσπάθησαν να φτάσουν στην ολική ανατροπή και βρέθηκαν πολύ κοντά στο 58' όταν ο Λεβαδειακός κέρδισε φάουλ, σαν κόρνερ από τα δεξιά, ο Μιλιάζες ανέλαβε την εκτέλεση του και έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Κυριακίδη. Πέντε λεπτά αργότερα μετά από κόρνερ από τα δεξιά η μπάλα δεν απομακρύνθηκε αρκετά και ο Νικολάου έπιασε ένα απευθείας σουτ στέλνοντας την μπάλα δίπλα από την εστία του Κυριακίδη.

Έμεινε με 10 ο Παναιτωλικός

Στο 68' έγινε μια φάση όπου ο Μιλιάζες εκτός φάσης μετά από μονομαχία με τον Βιγιαφάνες τον κλότσησε εκτός φάσης και ο Ντιέγκο Μπεχαράνο έσπρωξε τον Πορτογάλο. Ο Σελίμος έδωσε δεύτερη κίτρινη στον αμυντικό της ομάδας του Αγρινίου αποβάλλοντας τον αλλά έδειξε μόνο κίτρινη στον Μιλιάζες και έτσι ο Λεβαδειακός αγωνίστηκε με παίκτη παραπάνω μέχρι το τέλος της αναμέτρησης.

Όπως ήταν λογικό οι γηπεδούχοι πίεσαν την άμυνα του Παναιτωλικού με σκοπό να πετύχουν και τρίτο τέρμα αλλά δεν τα κατάφεραν. Δεν δημιούργησαν κλασικές ευκαιρίες παρά μόνο μια σέντρα-σουτ του Στάθη στο 85' όπου ο Κυριακίδης έδιωξε σε κόρνερ. Από την εκτέλεση του ο Γιακουμάκης βρέθηκε σε θέση για γκολ αλλά σπατάλησε την ευκαιρία.

Στα δέκα λεπτά που έμεναν μέχρι τη λήξη του ματς, καθώς ο Σελίμος κράτησε και 5' καθυστερήσεων, δεν υπήρξε κάποια φάση εκατέρωθεν και το παιχνίδι έληξε ισόπαλο με τις δυο ομάδες να μοιράζονται τους βαθμούς μετά το τελικό 2-2.

Ο MVP του αγώνα

Ο Μαρκόφσκι. Τα δυο γκολ του επιθετικού του Παναιτωλικού έδωσαν ένα πολύ σημαντικό προβάδισμα στην ομάδα του Αγρινίου να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα. Ο Μαρκόφσκι σε δυο τελικές φάσεις είχε δυο γκολ.

Η φάση του αγώνα

Το δοκάρι του Μιλιάζες. Με το σκορ στο 2-2 ο Λεβαδειακός κέρδισε φάουλ στο 58' και ο Μιλιάζες ανέλαβε την απευθείας εκτέλεση του με την μπάλα να βρίσκει στο οριζόντιο δοκάρι. Αν εκεί γινόταν το 3-2 πολύ δύσκολα ο Λεβαδειακός δεν θα έπαιρνε τη νίκη.

Ο διαιτητής

Δεν ολοκλήρωσε την ανατροπή ο Λεβαδειακός, 2-2 με τον Παναιτωλικό
INTIME SPORTS


Ο Σπυρίδων Σελίμος από τη Λακωνία. Πολλά λάθη από το διαιτητικό τρίο της αναμέτρησης. Το πρώτο γκολ του Παναιτωλικού είναι οφσάιντ, το πέναλτι στην ισοφάριση είναι αρκετά αυστηρό ενώ στην φάση της αποβολής του Μπεχαράνο τα έκανε θάλασσα.

Μας άρεσε

Ότι ο Λεβαδειακός δεν τα παρατάει. Σε ακόμη ένα ματς ο Λεβαδειακός βρέθηκε πίσω στο σκορ αλλά δεν τα παράτησε. Αντίθετα προσπάθησε αρχικά να το φέρει στα ίσια και εν συνεχεία να πάρει τη νίκη. Αυτή τη φορά έφτασε μέχρι την ισοπαλία.

Δεν μας άρεσε

Ο Μιλιάζες που βάρεσε τον Βιγιαφάνες. Στο 68' της αναμέτρησης Μιλιάζες και Βιγιαφάνες ήρθαν αντιμέτωποι ο Πορτογάλος κέρδισε το πλάγιο άουτ αλλά κλότσησε εκτός φάσης τον Βιγιαφάνες και προκάλεσε την έκρηξη του Μπεχαράνο. Ο Πορτογάλος έπρεπε να δει απευθείας κόκκινη κάρτα για την κίνηση του αυτή.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ