STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Δεν διακόπτεται το πρωτάθλημα: Παρέμβαση Μητσοτάκη στη Βουλή

συζήτηση και ψήφιση επί της αρχής, των άρθρων και του συνόλου του σχεδίου νόμου: «Εθνική Αρχή Ανώτατης Εκπαίδευσης, Ειδικοί Λογαριασμοί Κονδυλίων Έρευνας Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων, Ερευνητικών και Τεχνολογικών Φορέων και άλλες διατάξεις». (EUROKINISSI/ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ)
συζήτηση και ψήφιση επί της αρχής, των άρθρων και του συνόλου του σχεδίου νόμου: «Εθνική Αρχή Ανώτατης Εκπαίδευσης, Ειδικοί Λογαριασμοί Κονδυλίων Έρευνας Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων, Ερευνητικών και Τεχνολογικών Φορέων και άλλες διατάξεις». (EUROKINISSI/ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ) EUROKINISSI

Ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης,θα μιλήσει στη Βουλή και αναμένεται να ανακοινώσει πρωτοβουλίες για την εξυγίανση του ποδοσφαίρου στον απόηχο της υπόθεσης ΠΑΟΚ-Ξάνθη. Δεν θα διακοπεί το πρωτάθλημα.

Πρωτοβουλίες για την εξυγίανση του ποδοσφαίρου δεν αποκλείεται να ανακοινώσει ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος θα μιλήσει σήμερα μετά τις έξι το απόγευμα στη Βουλή στο νομοσχέδιο για τις βάσεις των ΗΠΑ.

Διαψεύδονται όμως οι πληροφορίες για διακοπή του πρωταθλήματος, καθώς αυτό δεν είναι στις προθέσεις του Πρωθυπουργού.

Στόχος του κ.Μητσοτάκη είναι μία συνολική ρύθμιση για το ποδόσφαιρο, η οποία να είναι συμβατή με τους κανόνες της FIFA και της UEFA, ώστε να αποφευχθεί Grexit. Η παρέμβαση του κ.Μητσοτάκη πραγματοποιείται εν μέσω της σφοδρής αντιπαράθεσης που προκάλεσε η τροπολογία, η οποία ψηφίστηκε χθες και η οποία μετατρέπει τον υποβιβασμό του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης σε μείωση βαθμών. Η υπόθεση προκάλεσε και εσωκομματική αναταραχή στη ΝΔ, ενώ την κατάσταση περιέπλεξε η απουσία του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά από τη χθεσινή ψηφοφορία.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ