STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Δεληγιαννίδης: Ο ένας στον Ολυμπιακό, ο άλλος στον ΠΑΟΚ

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟΚ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟΚ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ) MOTIONTEAM

Ο Παναγιώτης Δεληγιαννίδης δίνει τον δικό του αγώνα καθιέρωσης στον ΠΑΟΚ, την ώρα που ο αδερφός του, Βασίλης διανύει την πρώτη περίοδό του στην Ακαδημία του Ολυμπιακού.

Δεν είναι πολλές οι περιπτώσεις αδερφών που αγωνίζονται σε αντίπαλες ομάδες και μάλιστα, όταν αυτές είναι ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ. Κι όμως συμβαίνει και μάλιστα με δύο νεαρά αδέρφια. Ο ένας είναι ο Παναγιώτης Δεληγιαννίδης, ο 20χρονος μπακ του ΠΑΟΚ (ανάμεσα σε Λημνιό και Πέλκα στην κεντρική φωτογραφία) που την Τετάρτη (20/9), κόντρα στον Λεβαδειακό, έκανε τους οπαδούς του "Δικεφάλου" να χαμογελούν με την εμφάνισή γιατί βλέπουν στο πρόσωπό του ένα παιδί στο οποίο μελλοντικά θα στηριχθεί η ομάδα του.

Λίγοι, όμως, γνωρίζουν ότι από το καλοκαίρι, ο μικρός του αδερφός του, ο 14χρονος μέσος Βασίλης Δεληγιαννίδης (γεννημένος στο 2002), ανήκει στην U16 του Ολυμπιακού.Αποκτήθηκε από τις Ακαδημίες "Μπέμπηδες 2000" και θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της ηλικίας του.

Βέβαια, υπήρχε άλλη μια τέτοια περίπτωση κατά το πρόσφατο παρελθόν. Το καλοκαίρι του 2014, ο Ολυμπιακός απέκτησε τον Κώστα Γιαννούλη από τον Ατρόμητο. Εκείνη τη σεζόν ο μικρότερος αδερφός, Δημήτρης, φορούσε τη φανέλα του Πιερικού με τη μορφή δανεισμού από τον ΠΑΟΚ.

Τα αδέρφια Δεληγιαννίδη προσπαθούν να κάνουν τα πρώτα τους βήματα και να καθιερωθούν στις ομάδες τους. Λέτε να τους δούμε και αντιπάλους σε κάποιο ντέρμπι στο μέλλον;

Photo credits: Eurokinissi

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ