STOIXIMAN SUPER LEAGUE

CAS: Χωρίς την υπόθεση ΠΑΟΚ - Ολυμπιακού η λίστα ακροάσεων μέχρι 24 Αυγούστου

CAS: Χωρίς την υπόθεση ΠΑΟΚ - Ολυμπιακού η λίστα ακροάσεων μέχρι 24 Αυγούστου

Η υπόθεση του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού είναι απούσα από τη λίστα ακροάσεων του CAS μέχρι και τις 24 Αυγούστου σύμφωνα με την ενημέρωση που εξέδωσε το δικαστήριο της Λωζάνης την Τρίτη (19/5).

Από τις 8 μέχρι τις 10 Ιουνίου θα γίνει η ακρόαση της Μάντσεστερ Σίτι από το CAS όπου κατέφυγαν οι πολίτες ασκώντας έφεση κατά της τιμωρίας διετούς αποκλεισμού από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις όπως επιβλήθηκε από την UEFA.

Το αθλητικό δικαστήριο της Λωζάνης εξέδωσε τη λίστα με τις ακροάσεις από τις 25 Μαΐου μέχρι τις 24 Αυγούστου. Από αυτή απουσιάζει η υπόθεση συνεκδίκασης των καταγγελιών ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού. Αξίζει, δε, να τονιστεί ότι δεν είναι μόνο η συγκεκριμένη υπόθεση που δεν περιλαμβάνεται στη λίστα που εξέδωσε το CAS.

Από τη λίστα απουσιάζει και η προσφυγή της Ουτρέχτης η οποία έμεινε εκτός Ευρώπης μετά το πρόωρο τέλος της σεζόν στην Ολλανδία ύστερα από την απόφαση της κυβέρνησης της χώρας. Οι ερυθρόλευκοι ζητούν από το CAS τον υποβιβασμό του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης, ενώ ο Δικέφαλος να καταπέσει η ποινή αφαίρεσης βαθμών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Νιώθουν δικαιωμένοι στον Ολυμπιακό για το CAS
ΠΑΟΚ: "Θα επισπευσθεί η εκδίκαση και η απόφαση"
Μάντσεστερ Σίτι: Στις 8-10 Ιουνίου η ακρόαση από το CAS

Photo credits: AP Images

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ