STOIXIMAN SUPER LEAGUE

BIG-4: Ο καλύτερος φορ

BIG-4: Ο καλύτερος φορ

Ο παλιός Μπεργκ ή ο νέος Αραούχο; Ο Καρίμ που τον ήθελαν όλοι οι "μεγάλοι" από τον Πανιώνιο ή ο Πρίγιοβιτς με τις εκπληκτικές επιδόσεις; Εμείς καταγράφουμε, εσείς επιλέγετε τον καλύτερο σέντερ φορ του πρωταθλήματος (poll).

Είναι μια από τις ελάχιστες σεζόν που δεσπόζουν οι σέντερ φορ στη Σούπερ Λίγκα. Από τις ελάχιστες - ακόμη περισσότερο - που και οι τέσσερις "μεγάλοι" δεν έχουν (πλέον) παράπονα από τους βασικούς κεντρικούς επιθετικούς τους.

Τον Μάρκους Μπεργκ τον ξέραμε, τον Καρίμ Ανσαριφάρντ τον γνωρίσαμε πέρυσι, ο Σέρχιο Αραούχο και ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς μας συστήθηκαν... χειμωνιάτικα. Και μας "ζέσταναν" με τα γκολ, τις ασίστ και την απόδοσή τους, μέχρι του σημείου πλέον αν γίνεται μπόλικη κουβέντα συγκρίσεων για τους τέσσερις φορ. Διαλέγετε και παίρνετε...

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS


MΑΡΚΟΥΣ ΜΠΕΡΓΚ

Η πιο παραγωγική σεζόν

Σε μετριότατη σεζόν του Παναθηναϊκού, ο Σουηδός “τρέχει” την πιο παραγωγική σεζόν του με την πράσινη φανέλα, η οποία πιθανότατα θα καταλήξει και στην πιο παραγωγική της καριέρας του συνολικά. Περισσότερα γκολ, λιγότεροι τραυματισμοί, λιγότερα νεύρα συγκριτικά με πέρυσι και πρόπερσι. Παίρνει πλέον 1,1 εκατ. Ευρώ ετησίως, δείχνει να ρίχνει άγκυρα στο Κορωπί, έχει αλλάξει τρεις παρτενέρ (Ιμπάρμπο – Λέτο – Κλωναρίδης), του λείπουν τα γκολ από τα ντέρμπι, αλλά σ' αυτόν οφείλει ο Παναθηναϊκός ότι ακόμη διεκδικεί το Κύπελλο (τρομερή απόδοση στο β' μέρος του 3-4 στη Ριζούπολη επί του Απόλλωνα). Αν δεν τραυματιστεί, δεν χάνει τον τίτλο του πρώτου σκόρερ της Λίγκας, τον οποίο έχει χάσει από Σολάρι, Μπαράλες, Φορτούνη τα τρία προηγούμενα χρόνια.

Ηλικία: 30 ετών

Λήξη συμβολαίου: Ιούνιος 2019

Διεθνής: με τη Σουηδία (44 συμμ./11 γκολ)

Ματς/Γκολ-Ασίστ: 35/24-7

Γκολ/λεπτό: 1/123

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟΚ - ΒΕΡΟΙΑ (MOTION TEAM)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟΚ - ΒΕΡΟΙΑ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM


AΛEΞΑΝΤΑΡ ΠΡΙΓΙΟΒΙΤΣ

Ο “Μεγαλέξανδρος” με το “9”

Πήρε τον χρόνο του, δεν πιέστηκε από τον Βλάνταν Ίβιτς να μπει γρήγορα στην ενδεκάδα. Έχοντας παίξει ήδη στο Τσάμπιονς Λιγκ με τη Λέγκια Βαρσοβίας, δεν τον λες και... άπειρο στα 26 του τον Ελβετό που έχει χαρακτηρίσει τον ΠΑΟΚ ως την “καλύτερη επιλογή” της καριέρας του. Δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής στα ματς με τη Σάλκε, αλλά από τη στιγμή που μπήκε στην ενδεκάδα δεν άφησε περιθώρια σε Αθανασιάδη και Κουλούρη για τη διεκδίκηση της θέσης του βασικού σέντερ φορ. Σε 10 ματς πρόλαβε να πετύχει 7 γκολ, σημαντικότερα εναντίον της Ξάνθης στο Κύπελλο και του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα. Ικανότατος στη μεγάλη περιοχή και στον αέρα, έχει δείξει ότι μπορεί να απειλήσει και εκτός περιοχής, όσο τον "ταϊζουν" οι εξτρέμ και οι χαφ, τόσο θα τους χορταίνει με γκολ.

Ηλικία: 26 ετών

Λήξη συμβολαίου: Ιούνιος 2021

Διεθνής: -

Ματς/Γκολ-Ασίστ: 35/15 - 5

Γκολ/λεπτό: 1/117

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΟΣΦΠ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΟΣΦΠ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS


KΑΡΙΜ ΑΝΣΑΡΙΦΑΡΝΤ

Το dream του Καρίμ

Τον ήθελαν όλοι οι “μεγάλοι” στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου! Πέρυσι άρχισε να “φαίνεται” όταν έφυγε ο Μπουμάλ από τον Πανιώνιο, εφέτος έδειξε από την εκκίνηση της σεζόν τα χαρίσματά του. Δεν τον ήθελε ο Πάουλο Μπέντο, αλλά ο Ολυμπιακός ήθελε σιγουριά στην περίπτωση πώλησης ενός εκ των Καρντόσο – Ιντέγε. Τελικά έφυγε ο Νιγηριανός, ο οποίος σίγουρα είναι πιο... “μπουλντόζας” από τον Ιρανό. Ασίστ, όμως, σαν κι' αυτή προς τον Καμπιάσο εναντίον της Μπεσίκτας δεν είχε δοκιμάσει ποτέ... Τρία γκολ σε 11 ματς έχει πετύχει με την ερυθρόλευκη φανέλα ο Καρίμ, τα δύο εξ αυτών στην καθοριστική εκτός έδρας ρεβάνς με την Οσμάνλισπορ. Στο πρωτάθλημα έχει σκοράρει μόνο ως παίκτης του Πανιώνιου, αλλά θα έρθουν και στη Σούπερ Λίγκα τα γκολ με τον πρωταθλητή...

Ηλικία: 26 ετών

Λήξη συμβολαίου: Ιούνιος 2020

Διεθνής: με το Ιράν (54 συμμ./14 γκολ)

Mατς/Γκολ – Ασίστ 26/8-5

Γκολ/λεπτό: 1/239

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΕΚ - ΠΑΟΚ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΕΚ - ΠΑΟΚ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS


ΣΕΡΧΙΟ ΑΡΑΟΥΧΟ

Το “11” που ερωτεύτηκε ο ΑΕΚτσής

Ο μεγάλος έρωτας των ΑΕΚτσήδων! Αποκτήθηκε ως δανεικός από της Λας Πάλμας ο Αργεντινός, με σημαντική συμβολή του Μανόλο Χιμένεθ , έχοντας ήδη απορρίψει προτάσεις από την Κίνα. Σε οκτώ ματς έχει γράψει 6 γκολ και 3 ασίστ, σημαντικότερα βεβαίως στο ντέρμπι εναντίον του ΠΑΟΚ. Κίνδυνος – θάνατος μέσα στη μεγάλη περιοχή, εκπληκτικό δεξί πόδι, έκρηξη, σωστές κινήσεις χωρίς τη μπάλα, ομαδικότητα, δύναμη και τεχνική. Όλα μαζί, στα 25 του! Απίθανο να μείνει στη Σούπερ Λίγκα, αλλά με αυτόν ηγέτη και τον Χιμένεθ μαέστρο, η ΑΕΚ ορθοπόδησε και θα διεκδικήσει το Κύπελλο.

Ηλικία: 25 ετών

Λήξη συμβολαίου: Ιούνιος 2017

Διεθνής: -

Ματς/Γκολ-Ασίστ: 20/8-4

Γκολ/λεπτό: 1/145

*Τα ματς, γκολ, ασίστ αντιστοιχούν στη συνολική επίδοση των παικτών κατά τη διάρκεια της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου σε όλες τις διοργανώσεις.

ΨΗΦΙΣΤΕ ΣΤΟ POLL ΤΟΥ SPORT24.GR

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ