STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Ατρόμητος - Βόλος: Σε αυτό το ζευγάρι νικάει πάντα ο φιλοξενούμενος!

Ατρόμητος - Βόλος: Σε αυτό το ζευγάρι νικάει πάντα ο φιλοξενούμενος!
SOTIRIS DIMITROPOULOS

Για τέταρτη φορά στη σεζόν και για τρίτη φορά σε 13 μέρες τίθενται αντιμέτωποι ο Ατρόμητος και ο Βόλος. Στους τρεις αγώνες που προηγήθηκαν, νίκησε ο φιλοξενούμενος.

Για τέταρτη φορά στη σεζόν και για τρίτη φορά σε 13 μέρες παίζουν αντίπαλοι ο Ατρόμητος και ο Βόλος. Και στους τρεις αγώνες νίκησε ο φιλοξενούμενος.

Τον Οκτώβρη για το πρωτάθλημα ο Ατρόμητος έχανε 2-0, αλλά έκανε την ανατροπή και νίκησε με 3-2. Για το Βόλο ήταν η πρώτη εντός έδρας ήττα στη σεζόν, για τον Ατρόμητο το πρώτο διπλό.

Οι ομάδες βρέθηκαν αντίπαλες και στο Κύπελλο στη φάση των 16. Ο Ατρόμητος επικράτησε στο Βόλο με 3-0 και φάνηκε ότι θα περάσει άνετα, όμως την Τρίτη στο Περιστέρι ο Βόλος προηγήθηκε 2-0 και μέχρι το τέλος επικράτησε αγωνία.

Τελικά πέρασε ο Ατρόμητος, ενώ τρεις παίκτες αποβλήθηκαν, οι Καχίλα, Μπαλογιάννης και Γκουαροτσένα, και δεν μπορούν να παίξουν στο πρωτάθλημα.

Ο Ατρόμητος νίκησε στο Αγρίνιο και με τις δύο νίκες μέσα στο 2020, η άλλη με τον Αστέρα Τρίπολης, άγγιξε την εξάδα, όπου δεν είναι υστερώντας στην ισοβαθμία με τον Παναθηναϊκό.

Με μια τρίτη νίκη στη σειρά θα αυξήσει κατακόρυφα τις πιθανότητές του για τα πλέι οφ. Έχει χάσει μόλις ένα από τα έξι τελευταία παιχνίδια του, και αυτό στην Τούμπα από τον ΠΑΟΚ.

Στην έδρα του ο Ατρόμητος νίκησε τον Αστέρα Τρίπολης, αφού είχε μείνει στην ισοπαλία με Άρη και Λαμία στα δύο προηγούμενα. Έχασε τον Οκτώβρη για τελευταία φορά στην έδρα του από τον Παναθηναϊκό και από τότε έχει τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες. Φυσικά έχει και την πρόσφατη ήττα στο Κύπελλο.

Το 2020 έφερε ανάποδα αποτελέσματα για το Βόλο. Νίκησε στην ισχυρή έδρα του ΟΦΗ, έχασε στην έδρα του με τρία γκολ, από την Ξάνθη, που δεν μας είχε συνηθίσει σε τέτοια. Και στη συνέχεια έφερε και τα… ανάποδα αποτελέσματα στο Κύπελλο. Στα τέσσερα παιχνίδια του μετά την πρωτοχρονιά έχει δύο νίκες εκτός και δύο ήττες εντός έδρας.

Τώρα θα βρεθεί στο Περιστέρι, πέντε μέρες μετά την άνευ αποτελέσματος νίκη του εκεί για το Κύπελλο, αφού το 2-0 δεν του έφτασε. Προέρχεται από νίκη στο Ηράκλειο, την πρώτη εκτός έδρας, μετά την πρεμιέρα στη Νέα Σμύρνη. Ενδιάμεσα έκανε έξι ήττες και μια ισοπαλία στην Τρίπολη.

Στον πρώτο γύρο

06.10.2019: Βόλος - Ατρόμητος 2-3

(7’ σουτ Τόρες, 36’ σουτ Τόρες – 39’ σουτ Ανδρούτσος, 43’ πέναλτι Μανούσος, 62’ σιυτ Γιακουμάκης)

Πηγή: slgr.gr

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ