STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Ατρόμητος - ΠΑΣ 3-0: Φιλική τριάρα στο Περιστέρι

ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ατρόμητος νίκησε 3-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα σε φιλικό στο Περιστέρι. Πιο έτοιμοι οι γηπεδούχοι, έχουν δρόμο για βελτίωση οι Ηπειρώτες. Αγκάγεφ, Βέλλιος και Ραμπέλο τα γκολ.

Πιο έτοιμος ήταν ο Ατρόμητος στη φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στο Περιστέρι το απόγευμα της Πέμπτης (20/8) με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Η ομάδα του Περιστερίου νίκησε εύκολα 3-0 κι έβγαλε θετικά στοιχεία. Αρκετό δρόμο στη βελτίωση ενόψει και της επιστροφής στη Super League για την ομάδα των Ιωαννίνων.

Το σκορ άνοιξε το 17ο λεπτό ο νεοαποκτηθείς για τους γηπεδούχους Αγκάγεφ με πλασέ. Στο 52ο λεπτό ο Κωτσόπουλος ανετράπη από τον Χουτεσιώτη, ο Βέλλιος ανέλαβε την εκτέλεση, ήταν εύστοχος κι έκανε το 2-0.

Το τελικό σκορ (3-0) διαμόρφωσε ο Ραμπέλο με πλασέ στο 78'.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Γιαννιώτης, Στρούγγης, Γούτας, Γκάλο, Αθανασίου, Σόλομον, Μπουσουλάτζιτς, Κιβρακίδης, Αγκάγεφ, Γιακουμάκης, Μανούσος.

Αγωνίστηκαν επίσης ως αλλαγή: Θεοδωράκης, Ρισβάνης, Ούμπιδες, Βέλλιος, Νάτσος, Χαρίσης, Ραμπέγιο, Νταβιώτης, Τριμμάτης, Κωτσόπουλος, Μάνδρας.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Χουτεσιώτης, Παντελάκης, Σάλιαγκας, Πανουργιάς, Πίρσμαν, Καρτάλης, Κάστρο, Λώλης, Νάουμετς, Παμλίδης, Λεό.

Αγωνίστηκαν επίσης ως αλλαγή: Γιαννίκογλου, Γώγος, Οικονομόπουλος, Σιόντης, Λιάσος, Ελευθεριάδης, Πήλιος, Γροσδάνης.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ