STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Ατρόμητος - Πανιώνιος 4-0: Αντίδραση με τεσσάρα

SUPELEAGUE / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPELEAGUE / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ατρόμητος όντας εξαιρετικά αποτελεσματικός επικράτησε με 4-0 επί του Πανιωνίου στο Περιστέρι και πήρε σημαντική βαθμολογική ανάσα ενόψει της συνέχειας. (VIDEOS)

Ακριβώς ένα μήνα μετά την πρώτη του εντός έδρας νίκη (28/9, κοντρα στον Παναιτωλικό) στη Super League 1, ο Ατρόμητος έφτασε στη δεύτερη. Οι Περιστεριώτες επικράτησαν με 4-0 επί του Πανιωνίου έχοντας εντυπωσιακή αποτελεσματικότητα στο πρώτο ημίχρονο αφού εκμεταλλεύτηκαν σχεδόν όλες τις ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν για να προηγηθούν με 3-0.

Η εικόνα και το σκορ του πρώτου μέρους ανάγκασε τους περισσότερους από τους φιλάθλους των φιλοξενούμενων να αποχωρήσουν από το γήπεδο αφού πρώτα αποδοκίμασαν τους παίκτες της ομάδας τους.

Από την άλλη ο Ατρόμητος με αυτή τη νίκη πήρε σημαντική βαθμολογική ανάσα, ήταν αποτελεσμαστικός στην επίθεση και πάει με διαφορετική ψυχολογία στην εκτός έδρας αναμέτρηση απέναντι στην ΑΕΚ.

1. ΤΟ VAR ΕΔΩΣΕ ΤΗ ΛΥΣΗ

Μία αρκετά δύσκολη φάση κλήθηκε να διαχειριστεί ο Τζήλος μόλις στο ενδέκατο λεπτό της αναμέτρησης. Χρειάστηκε να περάσουν τέσσερα λεπτά να δει το VAR και ο Τζήλος για να αποφανθεί σωστά ότι ο Ταλόχα τσίμπησε την μπάλα και ο Μασούρας ανέτρεψε τον παίκτη του Ατρομήτου δίνοντας το πέναλτι. Ο Μανούσος ανέλαβε την εκτέλεση και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Μάλιστα, μετά κατά τη διάρκεια τον πανηγυρισμών πήγε στον πάγκο και φώναξε όλους τους συμπαίκτες του για ναα πανηγυρίσουν όλοι μαζί σε μία συμβολική κίνηση. Οι παίκτες της ομάδας του Περιστερίου είχαν δεχτεί μεγάλη κριτική και ήθελαν όσο τίποτα άλλο αυτή τη νίκη.

2. Ο ΒΕΛΛΙΟΣ ΤΙΜΩΡΗΣΕ ΤΟΝ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟ ΠΑΝΙΩΝΙΟ

Την ώρα που οι φιλοξενούμενοι προσπαθούσαν να φτάσουν στην ισοφάριση ο Ατρόμητος έκανε το 2-0 με τον Απόστολο Βέλλιο να σκοράρει με τη βοήθεια και της τύχης αφού το σουτ που έκανε έξω από τη μεγάλη περιοχή κόντραρε, άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα.

Πέρα, όμως, από το συγκεκριμένο τέρμα ο Βέλλιος είχε πολλές φορές την ευκαιρία να δοκιμάσει τα πόδια του έξω από τη μεγάλη περιοχή. Η απουσία του Κόρμπου και άλλων βασικών παικτών σε συνδυασμό με την αδράνεια της άμυνας των φιλοξενούμενων επέτρεψε σε έναν παίκτη που έχει πετύχει πολλά τέρματα με εντυπωσιακά σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή να δοκιμάσει τα πόδια του και εκείνος το έκανε πετυχαίνοντας ένα τέρμα.

3. ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΧΑΡΙΣΗΣ ΚΑΙ Ο ΕΝΣΙΚΟΥΛΟΥ

Ένας από τους πιο σταθερούς παίκτες του Ατρομήτου φέτος είναι ο Χάρης Χαρίσης. Ο μέσος των γηπεδούχων για μία ακόμα φορά κατάπιε αμέτρητα χιλιόμετρα, βοήθησε στην κυκλοφορία της μπάλας και ταυτόχρονα ήταν εκεί που έπρεπε για να ανακόψει αρκετές επιθέσεις των φιλοξενούμενων

Στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου έδειξε και μία άλλη αρετή που διαθέτει στο παιχνίδι του. Με εξαιρετική μπαλιά στην πλάτη της άμυνας βρήκε τον Ενσικουλού και εκείνος με πλασέ έκανε το 3-0 πριν τελειώσει το πρώτο μέρος. Ο Γιάννης Αναστασίου ζητούσε πολλές φορές από τον Ενσικουλού να κάνει αυτή την κίνηση και στην μοναδική φορά που ο εξτρέμ του την έκανε έφτασε στο γκολ.

4. Ο ΜΑΝΔΑΣ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΟΠΟΤΕ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ

Ιδιαίτερη αναφορά πρέπει να κάνουμε και στον τερματοφύλακα του Ατρομήτου. Ο Χρήστος Μανδάς ήταν εκεί όποτε χρειάστηκε για τους γηπεδούχους κάνοντας ορισμένες καίριες επεμβάσεις. Ο 18χρονος τερματοφύλακας κράτησε ανέπαφη την εστία του και ειδικά σε δύο φάσεις οι επεμβάσεις του ήταν εντυπωσιακές.

Η πρώτη ήρθε στο 8' όταν το σκορ ήταν ακόμα στο 0-0. Ο Μαξίμοβιτς εκτέλεσε το φάουλ ο Αραμπούλι έκανε την κεφαλιά με τον Μανδά να αποκρούει η μπάλα βρήκε και στο οριζόντιο δοκάρι και πέρασε κόρνερ. Κάτι ανάλογο έγινε και στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου. Στο 49' ο Σαραμαντάς έκανε την σέντρα, ο Μιλόβεγιτς πήρε την κεφαλιά, όμως και πάλι ο Μανδάς ήταν εκεί που έπρεπε και έδιωξε σε κόρνερ.

5. Ο ΠΑΛΙΟΣ ΟΥΜΠΙΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΙΩΣ

Δεν γίνεται να μην αναφερθούμε και στον γερόλυκο Χαβιέ Ούμπιδες. Ο Αργεντινός μπήκε στο 60' για να κρατήσει μπάλα και να βοηθήσει την ομάδα του αφού στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά.

Αμέσως, ο Αργεντινός έκανε τη διαφορά στο χώρο του κέντρου, ηρέμησε το παιχνίδι της ομάδας του και δέκα λεπτά μετά την εισοδό του στον αγωνιστικό χώρο με εντυπωσιακό σουτ έβαλε το κερασάκι στην τούρτα και διαμόρφωσε το τελικό 4-0.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ