STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Ατρόμητος - Πανιώνιος 0-0: Υποβιβάστηκε ο Ιστορικός

SUPERLEAGUE / PLAY OUT / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / PLAY OUT / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Πανιώνιος αναδείχθηκε ισόπαλος 0-0 με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι και σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα αποτελέσματα, τερμάτισε στην τελευταία θέση και τη νέα σεζόν, με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, θα αγωνίζεται στη Super League 2.

Ύστερα από 24 χρόνια, ο Πανιώνιος υποβιβάστηκε για τρίτη φορά στην ιστορία του στη Β' Εθνική. Οι Νεοσμυρνιώτες αναδείχθηκαν ισόπαλοι 0-0 με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι για την 7η αγωνιστική των playouts και τερμάτισαν στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, αφού την ίδια στιγμή η Ξάνθη έφυγε με την ισοπαλία (0-0) από τη Λάρισα.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, έχασαν αρκετές ευκαιρίες, αλλά βρήκαν απέναντί τους έναν εξαιρετικό Μάτιτς Κότνικ, ο οποίος κράτησε όρθια την ομάδα του. Μάλιστα, στο 90ό λεπτό ο Πανιώνιος θα μπορούσε να παρει τη μεγάλη νίκη, αλλά το σουτ του Τσιλούλη πέρασε ελάχιστα έξω απ' το αριστερό δοκάρι του Μπάλας Μέγερι. Αυτή ήταν κι η μοναδική ευκαιρία του Ιστορικού στην αναμέτρηση, αλλά (θα) ήταν αρκετή για να του χαρίσει ένα σπουδαίο αποτέλεσμα.

Αξίζει να σημειωθεί πως -με βάση τα μέχρι στιγμής δεδομένα κι αν δεν αλλάξει κάτι σε περίπτωση αναδιάρθρωσης- ο Πανιώνιος θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν στη Super League 2.

1. ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ

Ο Ατρόμητος μπήκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και επέβαλε από νωρίς το ρυθμό του, έχοντας μία πολύ καλή στιγμή με στημένη φάση στο 8ο λεπτό με τον Ροντρίγκο Γκάλο. Ο Βραζιλιάνος μπακ εκτέλεσε απευθείας το φάουλ από καλή θέση, αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα πάνω από την εστία του Μάτιτς Κότνικ. Οι παίκτες του Σάββα Παντελίδη διατήρησαν τα ηνία και βρέθηκαν πολύ κοντά στο 1-0 στο 19ο λεπτό, αλλά η κεφαλιά του ανενόχλητου Γιώργου Μανούσου, ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Γκάλο, δεν βρήκε στόχο.

Από την άλλη πλευρά, ο Πανιώνιος αδυνατούσε να απειλήσει με αξιώσεις την εστία του Μπάλας Μέγερι, έχοντας το ρόλο του κομπάρσου. Ήταν εμφανές πως η ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου περίμενε να "χτυπήσει" σε κάποια κόντρα επίθεση, βρίσκοντας αποδιοργανωμένη την άμυνα του Ατρόμητου. Χωρίς, όμως, αποτέλεσμα. Αντίθετα, ο Ατρόμητος είχε άλλες δύο καλές στιγμές με τους Κλαρκ Ενσικουλού στο 27' και Σπύρο Νάτσο στο 41', με τον Κότνικ να αρνείται την παραβίαση της εστίας του στη δεύτερη περίπτωση.

2. O KOTNIK ΚΡΑΤΗΣΕ ΟΡΘΙΟ ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ

Η εικόνα δεν άλλαξε ούτε στο δεύτερο μέρος. Ο Ατρόμητος κράτησε τον έλεγχο και έψαξε ένα γρήγορο γκολ, αλλά ο Κότνικ είχε διαφορετική άποψη. Ο γκολκίπερ του Πανιωνίου απέκρουσε εντυπωσιακά την καρφωτή κεφαλιά του Ρισβάρη στο 46ο λεπτό, ενώ παραχώρησε κόρνερ σε προσπάθεια του Ραμπέγιο οχτώ λεπτά αργότερα.

Οι Περιστεριώτες συνέχισαν να πιέζουν, αλλά η (νέα) κεφαλιά του Ρισβάρη δεν δημιούργησε πρόβλημα στον Κότνικ, ενώ την ίδια τύχη είχαν και τα σουτ των Ανδρούτσου στο 63' και Γκάλο στο 76'.

3. Η ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΡΚΕΤΗ

Στα τελευταία λεπτά οι δύο ομάδες έδωσαν τα πάντα για το γκολ. Στο 89ο λεπτό ο Βέλλιος έκανε ένα εντυπωσιακό γυριστό, η μπάλα κατέληξε στον Γούτα, ο οποίος πήρε την κεφαλιά, αλλά ο Κότνικ μπλόκαρε σταθερά. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, o Tσιλούλης έχασε μία τεράστια ευκαιρία να χαρίσει το "τρίποντο"-παραμονή στην ομάδα του, αλλά το σουτ που επιχείρησε κόντραρε στον Γούτα και πέρασε ελάχιστα έξω απ' το αριστερό δοκάρι του Μέγερι.

Γήπεδο: Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Σάββας Παντελίδης): Μέγερι, Γκάλο, Γούτας, Ρισβάνης, Κατράνης, Νάτσος (80' Ουμπίδες), Μποζούλαντζιτς, Ραμπέγιο, Ανδρούτσος (67' Γιακουμάκης), Ενσικουλού (67' Βέλλιος), Μανούσος (90 +1' Νταβιώτης).

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Λεωνίδας Βόκολος): Κότνικ, Ρέντζας, Ντομίνγκες, Σταυρόπουλος, Σαραμαντάς, Λυμπεράκης (87' Δούμτσιος), Κόρμπος, Μακσίμοβιτς (79' Οικονομίδης), Παπανικολάου, Τσιλούλης, Αραμπούλι (59' Άρτσε).

Σκόρερ:

Κίτρινες: 32' Μπουζούλαντζιτς, 60' Ραμπέγιο, 90 +3' Γκάλο / 43' Μακσίμοβιτς, 55' Αραμπούλι

Κόκκινες:

Διαιτητής: Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας)

Βοηθοί: Χρυσούλα Κουρομπύλια (Δυτ. Αττικής), Ιορδάνης Δημητριάδης (Καστοριάς)

4ος: Πέτρος Τσαγκαράκης (Χανίων)

VAR: Βασίλειος Φωτιάς (Πέλλας)

AVAR: Μιχάλης Παπαδάκης (Ηρακλείου)

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ