STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Ατρόμητος - ΟΦΗ: Κομπλέ οι γηπεδούχοι, με απουσίες οι φιλοξενούμενοι

SUPERLEAGUE / ΟΦΗ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:  ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΟΦΗ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ατρόμητος φιλοξενεί την Κυριακή τον ΟΦΗ με τις δυο ομάδες να θέλουν τη νίκη για διαφορετικούς λόγους αφού η ομάδα του Περιστερίου κυνηγάει την τρίτη θέση και οι Κρητικοί την παραμονή τους στην Super League.

Ένα παιχνίδι το οποίο είναι σημαντικό και για τις δυο ομάδες θα δώσουν την Κυριακή στο Περιστέρι Ατρόμητος και ΟΦΗ. Οι μεν γηπεδούχοι θέλουν τη νίκη ώστε με απώλεια βαθμών της ΑΕΚ στη Λιβαδειά, ακόμα και ισοπαλία των κιτρινόμαυρων, να τερματίσουν αυτοί στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Από την άλλη ο ΟΦΗ βέβαια θέλει και αυτός τη νίκη ή τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας ώστε σε συνδυασμό με το τι θα γίνει στο Αστέρας - Πανιώνιος και στο ΠΑΣ Γιάννινα - ΠΑΟΚ να εξασφαλίσει την παραμονή του ή να παίξει στο μπαράζ.

Ο Ατρόμητος μάλιστα θα παραταχθεί κομπλέ στο Περιστέρι, με ελάχιστες απουσίες, καθώς οι μόνοι απόντες είναι οι Κιβρακίδης και Μάντσον που είναι τιμωρημένοι. Αντίθετα όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές είναι διαθέσιμοι για τον Κάναντι που έκανε τις καλύτερες δυνατές επιλογές.

Την αποτελούν οι εξής 19 ποδοσφαιριστές: Μέγιερι, Ρισβάνης, Καρασαλίδης, Μανούσος, Ενσικουλού, Ουάρντα, Σάκιτς, Ούμπιδες, Κουλούρης, Χατζηισαϊας, Κόρτ, Ουγκράι, Κατράνης, Μπουσούλατζιτς, Μπρούνο, Κωτσόπουλος, Νάτσος, Μούγιακιτς και Μανδάς.

ΜΕ ΑΠΟΥΣΙΕΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Ο ΟΦΗ

Από την άλλη ο ΟΦΗ ταξίδεψε στην Αθήνα με αρκετές απουσίες καθώς εκτός έχουν μείνει οι Γιακουμάκης, Παπαστεριανός, Κομεσίδης, Ποτουρίδης και Βουό.

Αντίθετα στην 18άδα βρίσκονται οι: Στρέζος, Σωτηρίου, Μιχόγεβιτς, Γιαννούλης, Παπάζογλου, Κοροβέσης, Μπράουν, Νέιρα, Ναμπί, Νάστος, Σακόρ, Μεγιάδο, Πάρσον, Σόουζα, Σασί, Βαζ, Κουτσιανικούλης, Ντίνας.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ