STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Ατρόμητος - ΟΦΗ 1-0: Ωραίοι ξανά οι Περιστεριώτες

ΦΙΛΙΚΟ / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΟΦΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΦΙΛΙΚΟ / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΟΦΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ατρόμητος επικράτησε 1-0 του ΟΦΗ στο Περιστέρι με γκολ του Γούτα μετρώντας τρεις νίκες και μία ισοπαλία στα τέσσερα μέχρι τώρα φιλικά του. Καλοί στο πρώτο ημίχρονο οι Κρητικοί, έπεσαν στο δεύτερο.

Ο Ατρόμητος υποδέχθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (28/8) τον ΟΦΗ σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στο Περιστέρι και πήρε τη νίκη (1-0) με το γκολ του Γούτα στο 60ό λεπτό.

Η ομάδα του Νταμίρ Κάναντι συνέχισε να εκπέμπει τα άκρως ενθαρρυντικά μηνύματα σε αυτή τη μίνι προετοιμασία, άλλωστε δεν είναι τυχαίο ότι σε τέσσερα φιλικά ματς μετρά τρεις νίκες (Βόλο, ΑΕΚ, ΟΦΗ) και μία ισοπαλία (με τον ΠΑΟΚ).

Η ομάδα του Ηρακλείου ήταν καλή στο πρώτο μέρος και μάλιστα είχε ευκαιρίες για να ανοίξει εκείνη το σκορ. Έπεσε, ωστόσο, στο δεύτερο με αποτέλεσμα να δώσει χώρο στους Περιστεριώτες, οι οποίοι τον εκμεταλλεύτηκαν.

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Γιαννιώτης (75' Θεοδωράκης), Ρισβάνης, Γκαλβάο (46' Κιβρακίδης), Γούτας (75' Στρούγγης), Γκάλο, Τομάσεβιτς (75' Νταβιώτης), Μπουσουλάτζιτς (57' Ούμπιδες), Σάλομον (75' Νάτσος), Μουνίθ (46' Γιακουμάκης), Ραμπέλο (75' Αγκάγιεφ), Μανούσος (57' Κωτσόπουλος)

ΟΦΗ (Γιώργος Σίμος): Σωτηρίου (46' Βάτερμαν), Μαρινάκης (81' Βαφέας), Διαμαντής (46' Βούρος), Γιαννούλης (77' Σελίμοβιτς), Κοροβέσης (64' Ουές), Στάικος (77' Νέιρα), Σακόρ (64' Νοικοκυράκης), Βαζ (81' Μίγγος), Σαρδινέρο (64' Σουρνάκης), Γρίβας (64' Ναμπί), Γκαργκαλατζίδης (46' Φιγκεϊρέδο).

Photo credits: Eurokinissi

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ