STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Ατρόμητος - Ξάνθη 1-0: Παραμένει ζωντανή για εξάδα η ομάδα του Περιστερίου

SUPERLEAGUE / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΞΑΝΘΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΞΑΝΘΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ατρόμητος επικράτησε της Ξάνθης με 1-0 και διατήρησε τις μαθηματικές του ελπίδες για είσοδο στην πρώτη εξάδα με συνδυασμό αποτελεσμάτων την τελευταία αγωνιστική. Έβδομο ματς χωρίς νίκη η Ξάνθη. (VIDEO)

Ο Ατρόμητος σκόραρε μετά από επτά παιχνίδια στο πρωτάθλημα με τον... Ανδρούτσο, κέρδισε 1-0 την Ξάνθη και πήρε ένα τρίποντο που διατηρεί ακέραιες τις μαθηματικές πιθανότητες για είσοδο στην εξάδα.

Καθώς η ομάδα του Περιστερίου θέλει μόνο νίκη κόντρα στον Άρη την τελευταία αγωνιστική αλλά και συνδυασμό αποτελεσμάτων για να μπορέσει να περάσει τις ομάδες που είναι πάνω απ' αυτήν. Όσο για την Ξάνθη παρέμεινε χωρίς τρίποντο για έβδομο σερί παιχνίδι και απώλεσε μια ακόμη ευκαιρία για να κάνει βήμα για την εξάδα.

Αυτά είναι τα τρία πράγματα που μας έμειναν από το ματς στο Περιστέρι:

1. ΣΚΟΡΑΡΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΠΤΑ ΜΑΤΣ Ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Το ζητούμενο για τον Ατρόμητο εδώ και επτά παιχνίδια ήταν το γκολ. Οι Περιστεριώτες είχαν να σκοράρουν από τη 18η αγωνιστική και το ματς με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο. Έκτοτε για έξι σερί ματς είχαν μείνει στο μηδέν. Κόντρα στην Ξάνθη και με τον Σάββα Παντελίδη να κάνει αρκετές αλλαγές στο αρχικό σχήμα ο Ατρόμητος βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα με... κεφαλιά του Ανδρούτσου.

Ένα γκολ το οποίο ήρθε μετά από ωραία σέντρα του Γκάλο στο 29' και αποδείχτηκε αρκετό ώστε να δώσει τη νίκη στην ομάδα του Περιστερίου και να τη διατηρήσει ζωντανή στην υπόθεση για είσοδο στην πρώτη εξάδα με συνδυασμό αποτελεσμάτων στα παιχνίδια που απομένουν.

2. Ο ΕΝΣΙΚΟΥΛΟΥ ΕΚΑΝΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΥΣ

Στο δεύτερο μέρος ο Σάββας Παντελίδης έβγαλε από το ματς τον Ραμπέγιο που δεν έκανε τίποτα στο πρώτο 45λεπτο και πέρασε στην αναμέτρηση τον Ενσικουλού. Ο Ατρόμητος έγινε ακόμα καλύτερος, απείλησε περισσότερε φορές τόσο με τον ίδιο τον επιθετικό της ομάδας του Περιστερίου όσο και μετά από φάσεις που έφτιαξε ο ίδιος ο Ενσικουλού για τους συμπαίκτες του.

Παρόλα αυτά και πάλι ο Ατρόμητος δεν μπόρεσε να καθαρίσει το παιχνίδι και να πετύχει ένα δεύτερο γκολ που θα του έδινε τον αέρα και τη δυνατότητα να φτάσει σε μια εύκολη νίκη. Ο Άμπατ τις περισσότερες φορές έκοψε τον Ενσικουλού, τον Ντε Πο, το Μανούσο και όποιον άλλο ποδοσφαιριστή του Ατρόμητου βρήκε απέναντι.

3. ΧΩΡΙΣ ΝΙΚΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΠΤΑ ΜΑΤΣ Η ΞΑΝΘΗ

Η Ξάνθη μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο, είχε την υπεροχή αλλά όχι τις κλασικές ευκαιρίες μπροστά από την εστία του Μανδά, ο οποίος στη μια φάση που χρειάστηκε είπε όχι με εξαιρετική επέμβαση στο πρώτο μέρος. Οι Ακρίτες παρέμειναν μακριά από ένα τρίποντο για έβδομο σερί παιχνίδι και συγκεκριμένα από τις 11 Ιανουαρίου, όταν και είχαν επικρατήσει του Βόλου με 3-1 εκτός έδρας.

Οι Ακρίτες έχασαν έτσι την ευκαιρία, σε ένα ακόμη ματς, να πάρουν τους πόντους που θα τους έφερναν σε θέση ισχύος στη μάχη των play off. Ακόμα εξακολουθούν να έχουν μαθηματικές πιθανότητες αλλά εξαρτώνται από το τι θα κάνουν οι αντίπαλοι τους ενώ θα πρέπει να κερδίσουν τον ΠΑΟΚ την τελευταία αγωνιστική.

PHOTO CREDITS: EUROKINISSI

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ